ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ο Σάκοτα δεν πήγε συνέντευξη Τύπου λόγω... φωνής

Newsroom
Σάκοτα

bet365

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφού είχε κλείσει ο λαιμός του.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να ζει έντονα την αναμέτρηση και να κλείνει ο λαιμός του στο τέλος. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου. Στη θέση του βρέθηκε ο συνεργάτης του, Αντρέα Βιτσεντζούτο.

«Πολύ σκληρό παιχνίδι κόντρα κόντρα σε πολύ οργανωμένη ομάδα. Είχαμε θέματα στο ένας εναντίον ενός. Ήταν δύσκολο να σταματήσουμε κάποιους παίκτες του ΠΑΟΚ. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα στην άμυνα. Στην επίθεση είχαμε ρυθμό και καταφέραμε να μείνουμε στο παιχνίδι. Η άμυνα δεν μας έδωσε την ευκαιρία να περάσουμε μπροστά. Άξιζε τη νίκη ο ΠΑΟΚ»

Στη συνέχεια ανέφερε: «Δεν είναι σωστό να μιλάμε για συγκεκριμένους παίκτες. Κάναμε καλή δουλειά στο transition αμυντικά σταματώντας τον Μπάρτλεϊ, αλλά έπρεπε να πάμε καλύτερα στο ζωγραφιστό. Να αποφύγουμε ορισμένα λάθη».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα