Καντσελιέρι: «Δεν έχω ξαναδεί παίκτες να παλεύουν έτσι, αυτός είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ»! (vid)

Newsroom
1

bet365

Ο ΠΑΟΚ λύγισε την ΑΕΚ στην PAOK Sports Arena και ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Μάσιμο Καντσελιέρι, στάθηκε στην αμυντική εικόνα της ομάδας του, κάνοντας παράλληλα ειδική αναφορά στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι των γηπεδούχων.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Τζάκσον Κρούζερ, βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε 2-2 και στη συνέχεια, ο Μάσιμο Καντσελιέρι παραδέχτηκε πως η άμυνα ήταν καθοριστική στο ματς.

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της ΕΡΤ: «Στην τρίτη περίοδο παίξαμε την άμυνα που θέλουμε, η ομάδα αντέδρασε. Σκόραραν μόνο 12 πόντους, οπότε μπορέσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Οι παίκτες πάλεψαν όπως δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου, είμαι περήφανος για εκείνους. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, αυτά που κάνουμε είναι ήδη τρομερά».

Αναφορικά στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στην PAOK Sports Arena, είπε: «Οι οπαδοί μας έσπρωξαν στη νίκη. Για πρώτη φορά όσο είμαι στον ΠΑΟΚ είδα το κοινό του ΠΑΟΚ. Αυτό βοηθάει τα πάντα, μας βοηθάει. Σπρώχνουν την ομάδα μέχρι το τέλος».

@Photo credits: ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα