Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε κανονικά ο Μήτογλου, παραμένει κλινήρης ο Παπαπέτρου

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε κανονικά ο Μήτογλου, παραμένει κλινήρης ο Παπαπέτρου

Newsroom
1

bet365

Ο Παναθηναϊκός στρέφεται στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (27/10, 20:15) και ο Εργκίν Αταμάν είδε τον Ντίνο Μήτογλου να προπονείται κανονικά σε αντίθεση με τον Ιωάννη Παπαπέτρου που παραμένει κλινήρης μετά τη γαστρεντερίτιδα.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Κωνσταντινούπολη, πανηγυρίζοντας το «διπλό» στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον ρίχνει όλο το βάρος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL (27/10, 20:15).

Το ευχάριστο για τον Εργκίν Αταμάν είναι ότι ο Ντίνος Μήτογλου προπονήθηκε κανονικά, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Τούρκου προπονητή για το δεύτερο ντέρμπι της σεζόν με τους Πειραιώτες μετά τον τελικό του Super Cup στη Ρόδο. Αντίθετα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου παραμένει κλινήρης μετά τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα.

Εξάλλου, ο Τσεντί Οσμάν πήρε τη θέση του Μάριους Γκριγκόνις στη λίστα των ξένων των «πράσινων» λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα