Μόουζες Ράιτ: Παρών στο Πανιώνιος - Μαρούσι μια μέρα πριν το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό

Newsroom
ds
Ο Μόουζες Ράιτ περνά τον ελεύθερο χρόνο του μια μέρα πριν το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, βλέποντας από κοντά το ματς ανάμεσα στον Πανιώνιο και το Μαρούσι.

Πανιώνιος και Μαρούσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Stoiximan GBL, μια αναμέτρηση την οποία παρακολουθεί ο Μόουζες Ράιτ.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού βρήκε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Κλειστό της Γλυφάδας προκειμένου να δώσει το παρών στο παιχνίδι ανάμεσα στον «ιστορικό» και την ομάδα των βορείων προαστίων την οποία μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που παρακολουθεί από κοντά. Υπενθυμίζεται πως εκεί αγωνίζεται ο συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό αλλά δανεικός, Γιώργος Τανούλης.

Όλα αυτά, μια μέρα πριν το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΣΕΦ όπου θα σηματοδοτήσει την δεύτερη «αιώνια» μονομαχία της σεζόν μετά τον τελικό του Super Cup.

ed

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα