Νίκος Βετούλας: «Ήταν το τελευταίο μου ματς ως προπονητής στο Μαρούσι» (vid)

Νίκος Βετούλας: «Ήταν το τελευταίο μου ματς ως προπονητής στο Μαρούσι» (vid)

Newsroom
vetoulas

bet365

Σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, ο Νίκος Βετούλας αποκάλυψε πως αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του ως προπονητής στο Μαρούσι.

Ο Πανιώνιος συνέτριψε με 86-62 το Μαρούσι για την τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan GBL σε ένα προβληματικό βράδυ για την ομάδα των βορείων προαστίων.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Νίκος Βετούλας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι ως τεχνικός της ομάδας. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Νομίζω ήταν μια κακή εικόνα, βασικά ήταν ντροπιαστική. Ήταν το τρίο σερί άσχημο παιχνίδι. Νομίζω πως παρά την ενίσχυση που έγινε, η ομάδα δεν αποδίδει βάση της αξίας των παικτών και αυτού που θέλαμε να φτιάξουμε. Η ομάδα χρειάζεται ένα σοκ.

Εμένα ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι (σ.σ. ως τεχνικός της ομάδας). Από εκεί και πέρα, εύχομαι ό,τι καλύτερο για την ομάδα του Αμαρουσίου. Να φτάσει εκεί που της αξίζει και σε αυτό που θέλαμε να γίνει. Είναι κάτι το οποίο είχαμε συζητήσει (σ.σ. η παραίτηση). Πραγματικά εύχομαι το καλύτερο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα