Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Έτσι θα κατέβουν στο ντέρμπι οι «αιώνιοι» μετά τα «κοψίματα»

Γουόκαπ και Ναν
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται στη πρώτη τους φετινή «μάχη» στη Stoiximan GBL, έχοντας και οι δύο καταστρώσει τα πλάνα τους για την αποψινή αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό απόψε (20:15, ΕΡΤ 3, live Gazzetta) στο ΣΕΦ για τη τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan GBL, με τους προπονητές των δύο ομάδων να έχουν αποφασίσει πάνω σε ποιους παίκτες μπορούν να υπολογίζουν.

Δεδομένου του τραυματισμού του 'Εβανς και την εκ των προτέρων μη συμπερίληψη του ΜακΚίσικ, οι έξι ξένοι που θα αγωνιστούν στο αποψινό ντέρμπι (27/10-20:15) για τον Ολυμπιακό θα είναι οι:

Λούκα Βιλντόσα, Εβάν Φουρνιέ, Άλεκ Πίτερς, Μουστάφα Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Μόουζες Ράιτ.

Στο «στρατόπεδο» των φιλοξενούμενων, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να μη συμπεριλάβει στην αποστολή τον Ομέρ Γιούρτσεβεν, βάζοντας στη θέση του για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα τον Τσέντι Όσμαν.

 

Συνεπώς, οι έξι ξένοι που θα αγωνιστούν στο αποψινό ντέρμπι (27/10-20:15) για τον Παναθηναϊκό θα είναι οι:

Τσέντι Όσμαν, Ματίας Λεσόρ, Τζέριαν Γκραντ, Λορένζο Μπράουν, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Κέντρικ Ναν

Παράλληλα, ερωτηματικό παραμένει η κατάσταση του Ιωάννη Παπαπέτρου και η συμμετοχή του στο ντέρμπι θα κριθεί τη τελευταία στιγμή.

Κανονικά υπολογίζεται ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος ξεπέρασε το ζήτημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα