Προμηθέας - Καρδίτσα: Απίθανη εμφάνιση από τον Τζόρνταν Γουόκερ που ισοφάρισε ρεκόρ

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Τζόρνταν Γουόκερ του Προμηθέα Πατρών

bet365

Ο Προμηθέας πήρε τη νίκη επί της Καρδίτσας έχοντας σε τρομερή βραδιά τον Τζόρνταν Γουόκερ που έκανε double double.

Ο Προμηθέας Πατρών κατάφερε να πάρει την εντός έδρας νίκη επί της Καρδίτσας με 96-79 και έφτασε με αυτόν τον τρόπο την το 3-1, ενώ το σύνολο του Παπανικολόπουλου έμεινε για μία ακόμη φορά μακριά από τη νίκη (0-4).

Ο Τζόρνταν Γουόκερ συνέχισε να λειτουργεί σε υψηλές στροφές. Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικάνος αθλητής του Ηλία Παπαθεοδώρου ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας σε 30:52 λεπτά συμμετοχής από 17 πόντους (3/5 δίποντα, 2/5 τρίποντα) με 16 ασίστ, σημειώνοντας με αυτόν τον τρόπο double double. Παράλληλα, ισοφάρισε το ρεκόρ των ασίστ κατά τη διάρκεια ενός ματς, καθώς τόσες είχε σημειώσει ο Βασίλης Μουράτος στις 14 Μαΐου του 2022 κόντρα στο Περιστέρι αλλά και ο Άντονι Χίκι των Ρέθυμνο Cretan Kings με αντίπαλο τον Κολοσσό στις 10 Απριλίου του 2019. Ο ίδιος παραδέχτηκε επίσης ότι οι 16 ασίστ αποτελούν και ατομικό του ρεκόρ.

Με αυτόν τον τρόπο μπόρεσε να μαζέψει 35 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, πιο πολλούς από όλους τους υπόλοιπους που έπαιξαν στο ματς.

Τα στατιστικά του Τζόρνταν Γουόκερ

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα