Μπαρτζώκας: «Δύσκολη περίοδος για εμάς που θα γυρίσει»

1
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός διανύει δύσκολη περίοδο όμως εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι Πειραιώτες θα επιστρέψουν.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο κακό ξεκίνημα των «ερυθρόλευκων» και στα παιδαριώδη λάθη, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο προπονητής των Πειραιωτών ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ διστακτικοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Χάλασε το μυαλό μας γρήγορα, ο Παναθηναϊκός σούταρε με φοβερά ποσοστά στο πρώτο ημίχρονο και πήρε αυτοπεποίθηση. Όταν γυρίσαμε στο παιχνίδι κάναμε παιδαριώδη λάθη. Είναι μία δύσκολη περίοδος για εμάς, η οποία όμως θα γυρίσει».

Και πρόσθεσε: «Έχουμε τρεις ψηλούς, ο καθένας έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Το μεγάλο μας πρόβλημα ήταν το πώς μαρκάραμε στην περιφέρεια. Αυτή είναι η δουλειά μας, να το συζητήσουμε μαζί σαν ομάδα, να δούμε τι δεν κάνουμε καλά αυτή την περίοδο, πού πρέπει να βελτιωθούμε. Έχουμε καλούς παίκτες, πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να είμαστε πιο συμπαγείς».

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τις back-to-back αναμετρήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης (29/10) και την Μπαρτσελόνα (31/10) στο ΣΕΦ για τη δεύτερη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα