Αταμάν: «Παίξαμε τέλειο μπάσκετ» (vid)

Αταμάν: «Παίξαμε τέλειο μπάσκετ» (vid)

Newsroom
Αταμάν

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν μιλώντας στη flash interview μετά το τέλος του ντέρμπι, στάθηκε στην πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας που είχε ο Παναθηναϊκός AKTOR στο ΣΕΦ με αποτέλεσμα να φτάσει στην εύκολη, όπως αποδείχθηκε, επικράτηση.

Ο προπονητής των «πρασίνων» έκανε λόγο για «τέλειο μπάσκετ» και υπογράμμισε ότι η εν λόγω νίκη με 78-71 στο ΣΕΦ ήταν πολύ σημαντική για το αβαντάζ της έδρας στα playoffs:

«Παίξαμε εξαιρετικά. Στην άμυνα κάναμε πολύ καλή δουλειά ενώ στην επίθεση μοιράσαμε πολύ καλά την μπάλα. Αξίζαμε να νικήσουμε το παιχνίδι και μέσα σε αυτήν την ατμόσφαιρα παίξαμε το τέλειο μπάσκετ» είπε στην κάμερα της ΕΡΤ και συνέχισε:

«Βρήκαμε καλά σουτ επειδή γυρίσαμε εξαιρετικά την μπάλα. Όλα ήταν καλά σουτ, ίσως με εξαίρεση ένα από αυτά. Οι παίκτες ευστόχησαν αλλά το θέμα είναι ότι επρόκειτο για καλά σουτ. Κάποιες φορές μπορεί να χάσεις τα σουτ, όμως σήμερα τα βάλαμε. Ήταν η τέλεια επίθεση».

Και κατέληξε: «Η ψυχολογία μας ήταν καλή. Προερχόμασταν από μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Euroleague και καταφέραμε να κερδίσουμε και τον Ολυμπιακό στην έδρα του. Είναι σημαντική νίκη όσον αφορά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το αβαντάζ της έδρας στα playoffs».

 

@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα