Νεοκλής Αβδάλας: Σκάουτερ των Χοκς στο Περιστέρι - Λαύριο μαζί με assistant του Ολυμπιακού (vid)

Newsroom
uyf
Το παρών στο Περιστέρι - Λαύριο δίνει σκάουτερ των Ατλάντα Χοκς μαζί με τον Γιώργο Μποζίκα του Ολυμπιακού για χάρη του Νεοκλή Αβδάλα.

Το Περιστέρι - Λαύριο δίνει μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική εικόνα για το κλείσιμο της τέταρτης αγωνιστικής της Stoiximan GBL και συγκεντρώνει τα βλέμματα για έναν συγκεκριμένο λόγο.

Αυτός ακούει στο όνομα του Νεοκλή Αβδάλα με τον ταλαντούχο αθλητή που είναι δανεικός στην ομάδα των δυτικών προαστίων από τον Παναθηναϊκό AKTOR, να παρακολουθείται από σκούτερ του NBA.

Πιο συγκεκριμένα, το παρών στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» δίνει ένας άνθρωπος των Ατλάντα Χοκς. Μαζί του βρίσκεται και ο Γιώργος Μποζίκας που έχει δουλέψει τα τελευταία καλοκαίρια στα Summer League του NBA με την ομάδα της Ατλάντα και ο οποίος φυσικά ανήκει στο τεχνικό επιτελείο του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό.

@Photo credits: GLOMEX

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα