ΑΕΚ: Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Γιάννη Κουζέλογλου

ΑΕΚ: Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Γιάννη Κουζέλογλου

Newsroom
f

bet365

Διάστρεμμα αριστεράς ποδοκνημικής υπέστη ο Γιάννης Κουζέλογλου σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΕΚ, στο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

Ο Γιάννης Κουζέλογλου ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, αφού αποχώρησε υποβασταζόμενος έχοντας υποστεί σοβαρό τραυματισμό.

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ γνωστοποίησε την διάγνωση του προβλήματος του 29χρονου φόργουορντ ο οποίος, σύμφωνα με αυτήν, υπέστη κάταγμα αριστεράς ποδοκνημικής με αποτέλεσμα να πρέπει να ακολουθήσει θεραπεία και να παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Ο Γιάννης Κουζέλογλου υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία και διαγνώστηκε ότι υπέστη διάστρεμμα αριστεράς ποδοκνημικής, στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Mateco. Ο αθλητής υποβάλλεται σε θεραπεία. Η κατάσταση του διεθνούς φόργουορντ θα παρακολουθείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο μας».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα