Άρης: Με Χοτζ και χωρίς Γκιουζέλη η αποστολή για το Λαύριο

Άρης: Με Χοτζ και χωρίς Γκιουζέλη η αποστολή για το Λαύριο

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα (5/4, 18:00) με το Λαύριο στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των Playout και στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Ντιμόι Χοτζ εν αντιθέσει με τον Γιώργο Γκιουζέλη.

Η άχαρη διαδικασία της συμμετοχής στα Playout θα ξεκινήσει από το Λαύριο για τον Άρη από τη στιγμή που η ομάδα του Νίκου Βετούλα απέτυχε ακόμη και στο στοιχειώδες, την παρουσία στα Playoff της GBL Basketleague.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα πέραν της δεδομένης απουσίας του Γιώργου Γκιουζέλη λόγω τραυματισμού. Ο Ντιμόι Χοτζ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή κι αυτό σημαίνει ότι η εξάδα των ξένων θα αποφασιστεί λίγες ώρες πριν το τζάμπολ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα