Basketgate: Ο δικηγόρος του Λιόλιου έκανε λόγο για ψέματα εις βάρος του προέδρου της ΕΟΚ (vid)
Στην πρωινή εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» εμφανίστηκε ο δικηγόρος του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, στο πλαίσιο της επερχόμενης απολογίας του (σσ Λιόλιου) για το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ.
Ο κ. Παναγιώτης Παπαϊωάννου έκανε λόγο για σκευωρία και ψέματα εις βάρος του εντολέα του, τονίζοντας πως υπάρχουν απαντήσεις για όλα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως το περιστατικό με τον Γιώργο Μπόγρη είναι ένα από αυτά (σσ τα ψέματα). Η απολογία του κ. Λιόλιου έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Κυριακής (25/10).
«Καταρχήν η προσωρινή κράτηση, να διαταχθεί από εισαγγελέα, μια ποινική κατηγορία, δε σημαίνει ότι αυτόματα κάποιος μπαίνει στη φυλακή. Αλλιώς, θα έμπαιναν όλοι στη φυλακή την πρώτη μέρα. Για να κρατηθείς προσωρινά απαιτούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με το αν δίνεις εχέγγυα ότι θα παραστείς στη δίκη, ή αν υπάρχει κίνδυνος να τελέσεις ξανά κάποιο αδίκημα. Είναι ξεχωριστό πράγμα. Το να βρίσκεις κάποια μετρητά σπίτι σου, δε σημαίνει ότι συνδέονται με τη συγκεκριμένη κατηγορία. Και δεν υπερασπίζομαι τον συγκεκριμένο διαιτητή, δε βρέθηκαν τα χρήματα στο σπίτι του εντολέα μου», ανέφερε.
«Θα αποδειχθεί ότι υπάρχει κακοστημένη σκευωρία εις βάρος του Βαγγέλη Λιόλιου. Ένα από τα ψέματα είναι αυτό με τον Μπόγρη. Να δείτε πόσο κακοστημένο είναι το πράγμα. Όταν ισχυρίζεται ο μάρτυρας ότι χρειάζεται εγώ να πω σε διαιτητή να δώσει τεχνική ποινή για να διώξω κάποιον από την ομάδα και υπάρχει απόδειξη ότι τον διώχνω για άλλους λόγους και τον αποζημιώνω, τότε αυτός που κατήγγειλε, λέει ψέματα. Υπάρχει απάντηση για όλα τα ψέματα, δεν προλαβαίνουμε και οκτώ εκπομπές να έχουμε. Δεν υπάρχουν αποδείξεις που να δείχνουν ότι ο Λιόλιος έστελνε μηνύματα. Κατηγορηματικά όχι. Τα κατηγορητήρια εμπλέκουν τον εντολέα μου επειδή είναι η κεφαλή. Η δωροδοκία και η αθέμιτη παρέμβαση σε αγώνες από κοινού με άλλους, είναι στο κατηγορητήριο για τον εντολέα μου. Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο μήνυμα. Θα απολογηθεί αύριο ο κύριος Λιόλιος.
Όταν συλλαμβάνεσαι και κρατήσαι, και ο κόσμος λέει ''Να, αυτός είναι ένοχος'', ε αυτός είναι ο σκοπός των όσων κατασκευάζουν. Το να ξεπλύνεις και να καθαρίσεις το όνομά σου θα έρθει πολύ αργότερα. Δεν υπάρχει καμία καταγγελία του Παναγιώτη Γιαννάκη που να αφορά τον κύριο Λιόλιο. Υπάρχει μια αναφορά τρίτων ότι τον απέβαλαν με τεχνικές ποινές. Είναι κάτι το οποίο δυστυχώς ο δημόσιος διάλογος παραπλανάται. Καμία εμπλοκή του Παναγιώτη Γιαννάκη δεν υπάρχει. Η υπόθεση αυτή θα έχει μεγάλη εξέλιξη, δεν είναι μια εκτέλεση πέναλτι...», συμπλήρωσε ο κ.Παπαϊωάννου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
