Λιόλιος: Αρνήθηκε τα πάντα, παρέδωσε φορολογικές δηλώσεις 10 ετών και πάει στον Εισαγγελέα
Τα βλέμματα είναι στραμμένα γύρω από το ελληνικό μπάσκετ και τις πρόσφατες εξελίξεις. Την Κυριακή (25/10), Ο Βαγγέλης Λιόλιος έφθασε στην Ευελπίδων λίγο πριν τις 10:00, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που του προσάπτονται αναφορικά με το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ.
Η απολογία του Λιόλιου στον 9ο τακτικό ανακριτή, ολοκληρώθηκε μετά από 3μιση ώρες, με τον ίδιο να αρνείται τα πάντα, ενώ ανέφερε ότι όλα αυτά πρόκειται για κάποια σκευωρία. Απολογήθηκε με υπόμνημα και παρέδωσε φορολογικές δηλώσεις 10 ετών.
Μετά την απολογία και του Μαυραγάνη, που θα ακολουθήσει, ο Βαγγέλης Λιόλιος, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
