Πάντερ: «Ξέρω να σκοράρω και το κάνω καλά»!

Πάντερ: «Ξέρω να σκοράρω και το κάνω καλά»!

bet365

Ο Κέβιν Πάντερ μιλάει στο gazzetta.gr για την νίκη της ΑΕΚ επί της παλιάς του ομάδας, του Λαυρίου, αλλά και για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Στρασμπούρ (28/03, 19:30), για τους «8» του Champions League.

«Θέλουμε έναν γκαρντ που να έχει και σουτ», έλεγε πριν από λίγο καιρό ο Ντράγκαν Σάκοτα και πέτυχε... λαχείο!

Η ΑΕΚ έχει βρει πλέον τη σιγουριά που έψαχνε στα χέρια του Κέβιν Πάντερ και ο ίδιος φαίνεται να το απολαμβάνει.

Το Γρανάδα-Νουμάνθια στη Novibet με 0% γκανιότα* *Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα ματς

Ο Αμερικανός παίκτης και κόντρα στο Λαύριο, έδωσε ώθηση στην ομάδα του, όταν τα πράγματα έγιναν... σκούρα για τους γηπεδούχους στην τελευταία περίοδο.

Με τρία λεπτά να απομένουν για το τέλος, σημείωσε 10 πόντους (δύο τρίποντα και 4/4 βολές), για να επισφραγίσει το τελικό 96-86 ενάντια στην παλιά του ομάδα και να βάλει στην 3η θέση της βαθμολογίας τους «κιτρινόμαυρους».

Χαρούμενος για το αποτέλεσμα, μίλησε στο gazzetta.gr για το... θρίλερ με την παλιά του ομάδα, αλλά και για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Στρασμπούρ (28/03, 19:30).

«Η άμυνα μας έπαψε να... υπάρχει. Δεν ήμασταν καλοί, όπως κι επιθετικά ήμασταν το ίδιο κακοί. Το Λαύριο εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση, επέστρεψε στο ματς και οι αντίπαλοι άρχισαν να εκτελούν και να ευστοχούν σε τρίποντα, με αποτέλεσμα να μειώσουν πολύ», είπε, σχολιάζοντας την τέταρτη περίοδο του αγώνα, για να προσθέσει πως έχει γίνει πια ο «ήρωας» της ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά των αγώνων «(γέλια) Ήμουν σε θέση που έπρεπε να σκοράρω και αυτό ακριβώς έπραξα και πάλι. Είναι αυτό που κάνω καλά και ξέρω πως να το κάνω. Όταν είμαι στην κατάλληλη θέση, πρέπει να πάρω το σουτ και να σκοράρω. Τόσο απλά!».

Ο 24χρονος γκαρντ πέρασε την περσινή σεζόν στο Λαύριο, αλλά δεν... στεναχωρήθηκε που «πλήγωσε» την παλιά του ομάδα, την πρώτη του φορά ως αντίπαλός της. «Όχι, καθόλου. Ξέρεις, αν νικούσαν εκείνοι, δεν θα ήταν λυπημένοι επειδή θα με... πλήγωναν. (γέλια). Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι! Ένιωσα πολύ ωραία που είδα πάλι τον παλιό μου προπονητή, κάποιους παίκτες και ανθρώπους της ομάδας, που πέρασα πολλά μαζί τους πέρυσι. Ήταν όμορφα», είπε και συμπλήρωσε για τον Μακένζι Μουρ: «Είναι πολύ καλός παίκτης! Έπαιξα και πέρυσι εναντίον του, όταν ήμουν στον Λαύριο κι εκείνος στον Προμηθέα. Είναι αναμφίβολα πολύ καλός!».

Το βλέμμα τώρα στρέφεται στην Στρασμπούρ, η οποία, μετά την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας, έρχεται στο ΟΑΚΑ (28/03, 19:30) για δεύτερη φορά φέτος. Και αυτό που επιθυμεί ο Πάντερ είναι να μην γίνει, ό,τι έγινε και με την Νίμπουρκ. «Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι πιστεύω. Μην ξεχνάμε πως είναι δύο οι αγώνες. Πρέπει σίγουρα να προστατέψουμε την έδρα μας και να μην χάσουμε, όπως έγινε με την Νίμπουρκ. Θα είναι μια “μάχη”!».

Όσο για το αν είναι έτοιμος για... Final 4; «Σίγουρα! Απλά μένουμε συγκεντρωμένοι στον επόμενο αντίπαλο, γιατί ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε πέρα την Στρασμπούρ, για να πάμε στο Final 4».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα