Η αποθέωση του μπάσκετ των... κοντών!
Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
Στο εναρκτήριο παιχνίδι του πρωταθλήματος, το ντέρμπι των συγκατοίκων εξέθεσε αρκετά την ΑΕΚ (10-4), που έχασε καθαρά με 21 πόντους, από έναν Παναθηναϊκό (12-2) που ακόμη ψαχνόταν και απολύτως φυσιολογικά Σεπτέμβρη μήνα, δεν είχε πιάσει υψηλού επιπέδου απόδοση.
Σχεδόν 3,5 μήνες αργότερα, στον επαναληπτικό του 2ου γύρου, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν κέρδισε απλά το στοίχημα της αναμενόμενης βελτίωσης μετά από 22 αγώνες σε Ελλάδα κι Ευρώπη και πέτυχε τη νίκη (100-97) της χρονιάς (έως τώρα), αλλά παρέδωσε μαθήματα τακτικής, κερδίζοντας έναν ανώτερο ποιοτικά αντίπαλο, που μάλιστα σκόραρε 97 πόντους!
Κι όλα αυτά η «Ένωση» που στήριζε την έως τώρα επιτυχία της στην άμυνα, καθώς από τις συνολικά 18 εφετινές νίκες της σε όλες τις διοργανώσεις, η αντίπαλη ομάδα δεν πέρασε τους 70 πόντους στις 12 και τους 80 στις 4! Η 9η διαδοχική επιτυχία στην EKO Basket League, μάλιστα, παίρνει ακόμη μεγαλύτερη αξία γιατί επετεύχθη με τον πρώτο σκόρερ της Κιθ Λάνγκφορντ (11π. & 2ασ. με 3/4 τριπ.σε 15') άποντο για σχεδόν 29 λεπτά!
Ο 36χρονος Αμερικανός guard φορτώθηκε με δύο φάουλ και μία τεχνική ποινή πριν συμπληρωθεί το πρώτο 3λεπτο του αγώνα και ξαναπέρασε στο παιχνίδι στο 28'. Τα τελευταία 12 λεπτά, όμως, του «ανήκαν» υπό την έννοια ότι κράτησε την ομάδα του «ζωντανή» (πέτυχε τους 8 από τους τελευταίους 15 πόντους των γηπεδούχων), όταν οι τυπικά φιλοξενούμενοι επανέκτησαν το προβάδισμα (85-86 στο 35') μετά την 1η περίοδο κι ενώ η «βασίλισσα» είχε μείνει άσφαιρη στα πρώτα 5 λεπτά της 4ης!
Η σημαντικότερη επιτυχία της ΑΕΚ, όμως, πέρα από το δυναμικό παρών του κόσμου (8.000-9.000), ήταν η αψεγάδιαστη εφαρμογή του small-ball που είναι η επιτομή του σύγχρονου μπάσκετ και εν προκειμένω, η «αριστεία» του ευνοήθηκε δεόντως και από την παρά φύσιν ευστοχία στα τρίποντα (58% με 18/31). Κι όλα αυτά χάρη στην εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας από το «ζωγραφιστό» προς την περιφέρεια και τούμπαλιν και την άψογη εκμετάλλευση όλων των miss-match.
Με ημίψηλα σχήματα, τον Ματσιούλις με τον Χρυσικόπουλο στην θέση "4" και τον αναγεννημένο Σλότερ με τον Κακλαμανάκη στο "5", ο Ηλίας Παπαθεοδώρου βρήκε ταχύτητα και ευελιξία σε άμυνα κι επίθεση από τους ψηλούς, την ίδια ώρα που σε ρόλο "passepartout", o Σαντ-Ρος (11π., 6ρ., 4ασ., 3κλ. & 1κοψ. με 0 λάθη σε 40') τα κάνει όλα και συμφέρει!
Ο 44χρονος Βυρωνιώτης τεχνικός έχει καταφέρει να αναγεννήσει φέτος τον ξεχασμένο πέρυσι από τον Μπάνκι, Χάρη Γιαννόπουλο (19π. με 4/5 τριπ.), ενώ σε απόλυτη δικαίωσή του εξελίσσεται ο Νίκος Γκίκας (13π., 4ρ. & 4ασ. με 3/3 τριπ.), που ήταν καθοριστικός σε μία ακόμη σημαντική νίκη της ομάδας του. Αν σε όλα τα παραπάνω, συνυπολογίσετε και την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Βλάντο Γιάνκοβιτς, τότε το 2020 προβλέπεται ως η χρονιά της «κιτρινόμαυρης» ολικής επαναφοράς.
Οι «πράσινοι» έχει δίχως αμφιβολία το ελαφρυντικό της κόπωσης στο ταξίδι της επιστροφής από το Καλίνινγκραντ (η αποστολή έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου με ενδιάμεση πτήση από την Βαρσοβία), ωστόσο παρουσίασαν χτυπητές αδυναμίες στην προσωπική άμυνα, ενώ όπως παραδέχτηκε και ο Ρικ Πιτίνο, δεν προσπάθησαν καν να πάνε περισσότερο στο post-up παιχνίδι, απέναντι σε πολύ κοντύτερους ψηλούς.
Σε μία τόσο φορτωμένη σεζόν, με τόσα πολλά και δύσκολα ταξίδια, θα υπάρξουν και τέτοιες ανώδυνες βαθμολογικά ήττες, ειδικότερα μετά από ευρωπαϊκά «διπλά» που αξίζουν «χρυσάφι», όπως αυτό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Η αλήθεια είναι ότι το προβληματικό inside game του «τριφυλλιού» εκτέθηκε για πολλοστή φορά στην εφετινή σεζόν, ωστόσο, το ταρακούνημα από την «Ένωση» είναι πιθανό να προκαλέσει άμεση αναδίπλωση κι ανασυγκρότηση. Το ματς της Πέμπτης στο Μιλάνο άλλωστε, αποτελεί ευκαιρία για νίκη «4άδας»!
Με δύο ντέρμπι (ένα ποδοσφαιρικό κι ένα μπασκετικό) το Σαββατοκύριακο, μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο, η Θεσσαλονίκη γνώρισε αθλητικές πιένες που είχε πολλά χρόνια να ζήσει. Δυστυχώς η αήττητη βλακεία που μας χαρακτηρίζει σαν λαό, είχε ως αποτέλεσμα να θρηνήσουμε μία ανθρώπινη ζωή μετά τον «κιτρινόμαυρο» θρίαμβο στο ποδόσφαιρο.
Στο μπάσκετ, η κατάσταση αντιστράφηκε πλήρως και η εξήγηση για το επιβλητικό 101-84 του ΠΑΟΚ (4-10), εν μέσω μίας καταπληκτικής ατμόσφαιρας στο κατάμεστο κλειστό της Πυλαίας, έχει να κάνει με την τεράστια διαφορά ποιότητας που χωρίζει πλέον τις δύο ομάδες, ειδικότερα μετά την ενίσχυση του «δικεφάλου του Βορρά» με δύο παίκτες που ήρθαν κι αμέσως έκαναν την διαφορά.
Ο λόγος κατ' αρχήν για τον Σάνον Σόρτερ (23π. & 3ασ. με 5/9 τριπ.), που αν και άγνωστος στο ευρύ κοινό και με μικρές παραστάσεις από την Ευρώπη, έδειξε τεράστια αυτοπεποίθηση και με 18 πόντους στο 1ο μέρος, ήταν από τους κύριους υπεύθυνους για την διψήφια διαφορά στην ανάπαυλα (57-47).
Κι αν ο 30χρονος γκαρντ από το Τέξας, έπαιξε το δεύτερο παιχνίδι του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, ο νεοαποκτηθείς Μπόμπι Μπράουν (1ος σκόρερ της Euroleague το 2013), πρόλαβε να σκοράρει 11 πόντους σε 15 λεπτά συμμετοχής και μαζί με τον Άνταμ Σμιθ (26π. & 3ασ. με 3/6 τριπ.) και τον Άαρον Μπεστ (12π. με 4/6 τριπ.) συνέθεσαν μία ασυναγώνιστη 4άδα (οι Αμερικανοί του ΠΑΟΚ πέτυχαν τους 89 από τους 101 πόντους), που δεν άφησε κανένα περιθώριο στους φιλοξενουμένους.
Με 9 περισσότερα ριμπάουντ, μονοψήφιο αριθμό λαθών (9) και 44,1% στα τρίποντα (15/34) η διαφορά έφτασε και το +22 (95-73 στο 36'), με την ομάδα του Κώστα Χαραλαμπίδη να μην κινδυνεύει σε κανένα σημείο του αγώνα. Κάπως έτσι, ο ΠΑΟΚ νίκησε για πρώτη φορά μετά σχεδόν 1,5 μήνα και 5 σερί ήττες, αλλά υπερκάλυψε το -3 του πρώτου αγώνα και με το ποιοτικό βάθος που απέκτησε, έχει όλα τα φόντα να μην κινδυνεύσει.
Για τον Άρη (3-11) τα πράγματα θα συνεχίσουν να γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα και δυσάρεστα, όσο ο καλύτερος παίκτης του εξακολουθεί να είναι ο Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς (19π. & 6ρ. με 7/11 σουτ). Χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας απέναντι στον 33χρονο Μαυροβούνιο σέντερ, που έκανε ό,τι μπορούσε, η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη δύσκολα μπορεί να προσβλέπει σε καλύτερες, αν δεν υπάρξει ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ.
Στην θεωρεία και με βάση το πρόγραμμα, ο «πάλαι ποτέ αυτοκράτωρ» του ελληνικού μπάσκετ, προλαβαίνει να παλέψει για την παραμονή, ειδικότερα αν πάρει τους δύο «τελικούς» που ακολουθούν στο "Nick Galis Hall" (με Ηρακλή και Λάρισα), το μεγάλο ερώτημα είναι αν έχει την ικανότητα να τα καταφέρει. Η ποιοτική στάθμη του ρόστερ του, πάντως, δεν επιτρέπει αισιοδοξία στον ουδέτερο παρατηρητή... Μέχρι αποδείξεως του εναντίου...
Στο Ιβανόφειο, το Περιστέρι (9-5) άφησε πίσω του τον πιο αποτυχημένο μήνα της σεζόν (τον Δεκέμβριο είχε ρεκόρ 1-3 στο πρωτάθλημα), μπήκε με το δεξί στο 2020 και «ρέφαρε» την εντός έδρας ήττα από τον Ήφαιστο. Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου ανέτρεψε μία διαφορά 9 πόντων στο πρώτο ημίχρονο και με «όπλο» την άμυνά της στο 2ο μέρος (δέχτηκε μόλις 27 πόντους), πέτυχε την 3η εφετινή εκτός έδρας νίκη της (76-69), εξασφαλίζοντας την «μοναξιά» της στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Οι «πρίγκηπες της δυτικής όχθης» που έχουν το 2ο καλύτερο ποσοστό στα τρίποντα (9/16 με 56,2% στην Θεσσαλονίκη) με 37,9% (πίσω από το εξωπραγματικό 47,9% του Παναθηναϊκού), πήραν μεγάλη βοήθεια από τον Αγκολέζο διεθνή σέντερ, Γιανίκ Μορέϊρα (17π. & 9ρ. με 7/11 σουτ), ο οποίος τους έχει δώσει μεγάλη ώθηση στα 8 παιχνίδια που έχει παίξει στην Α1 Κατηγορία (13,4π. & 6,7ρ. με 58,3% διπ.).
Κορυφαίος όλων, όμως, ήταν ο Στίβεν Γκρέϊ (22π. με 47/9 σουτ), ο οποίος συνέχισε το σερί που θέλει να κερδίζει πάντα η ομάδα του, στα ματς που σκοράρει τουλάχιστον 20 πόντους (ρεκόρ 4-0 με τον ίδιο να έχει 14/18 τρίποντα στα συγκεκριμένα παιχνίδια).
Ο Ηρακλής (6-8) ήταν πολύ άστοχος (34,9% εντός πεδιάς με 22/63 σουτ) και πιστοποίησε για μία ακόμη φορά πόσο πολύ εξαρτάται από την επίθεσή του. Τόσο ο Χάνλαν (15π., 4ρ. & 4ασ. με 0/7 τριπ.) όσο και ο Σούλερ (12π. με 4/12) έμειναν στα «ρηχά», ενώ τα νούμερα δείχνουν ότι η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη έχει 5 ήττες σε ισάριθμους αγώνες (οι 3 στην έδρα της), που δεν ξεπερνάει τους 70 πόντους!
Στην Πάτρα, ο Προμηθέας (10-4) πλήρωσε για πρώτη φορά φέτος στο γήπεδό τις συνολικά πέντε αλλαγές προσώπων (έφυγαν Λόουερι και Μπόγρης και ήρθαν Ρόμπινσον, Μαυροκεφαλίδης και Μάντζαρης) που έχει κάνει από την αρχή της σεζόν, με αποτέλεσμα να χαλάσει σε μεγάλο βαθμό η «χημεία» που είχε βρει αρχικά και να αλλοιωθεί αισθητά η αμυντική της ταυτότητα.
Η ομάδα του Μάκη Γιατρά δείχνει πλέον λιγότερη προσοχή στα ανασταλτικά της καθήκοντα και αυτό πλέον έχει επίπτωση και στην επιθετική λειτουργία της, η οποία πλέον βασίζεται πολύ στο περιφερειακό σουτ (ο Μπαμπ είχε 0/7 τρίποντα) και πολύ λιγότερο στο inside και το transition game.
Κόντρα στη Λάρισα (5-9), οι Πατρινοί (Μάντζαρης 13π. & 4ασ., Μαυροκεφαλίδης 11π. & 4ρ.) έχασαν και τα ριμπάουντ (23-36) σούταραν με 61,1% στις βολές και 35% εντός πεδιάς (πολύ χαμηλά ποσοστά για εντός έδρας ματς), αλλά η εκτός προγράμματος ήττα (62-76) δεν τους βγάζει από τους στόχους τους, καθώς εξακολουθούν να βρίσκονται μόνοι τους στην 2η θέση. Έστω κι αν απέκτησαν συγκάτοικο την ΑΕΚ...
Στον αντίποδα, η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου έκανε το μεγάλο «μπαμ» της χρονιάς, πετυχαίνοντας μία νίκη που δύσκολα θα καταφέρει κάποια από τις υπόλοιπες ομάδες που στοχεύουν στην παραμονή τους στην Α1 Κατηγορία.
Οι Θεσσαλοί που δικαιώνονται πλήρως από την επιλογή του Μπράντον Ρας (20π. & 4ασ. με 4/5 τριπ.), ο οποίος σε 5 παιχνίδια (ρεκόρ 3-2) έχει μ.ο. 18,0 πόντους με 100% στις βολές (8/8) και 50% στα τρίποντα (20/40), είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος με περισσότερες νίκες μακριά από το γήπεδό τους (3) απ' όσες μέσα στην έδρα τους (2)!
Στο Λαύριο (7-7), η ομώνυμη ομάδα άρχισε τη νέα χρονιά με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο μπήκε στο εφετινό πρωτάθλημα. Το 82-68 επί του Ιωνικού Νικαίας (7-7) ζευγάρωσε τις νίκες της ομάδας του Χρήστου Σερέλη απέναντι στους νεοφώτιστους και τους έδωσε και το πλεονέκτημα στην περίπτωση ισοβαθμίας, ενώ διατήρησε την διαφορά των τριών νικών από την επικίνδυνη ζώνη.
Με τον σέντερ γύρω από τον οποίο στήθηκε η ομάδα να βρίσκεται πλέον στην Πάτρα, οι γηπεδούχοι επικράτησαν πλήρως στα ριμπάουντ (+10), ενώ χάρη στην καλύτερη εφετινή εμφάνιση του Κουίντον ΝτεΚόζι (24π. & 4ασ. με 3/5 τριπ.) «καθάρισαν» από νωρίς το ματς, φτάνοντας την διαφορά ακόμη και στο +26 (60-34 στο 26'). Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Λαυριώτες (Κουζέλογλου 11π. & 10ρ.) έχουν ρεκόρ 6-1 στα ματς που σκοράρουν μίνιμουμ 74 πόντους, ενώ έχουν 4/4 στα ματς που δέχονται λιγότερους από 74!
Ο νέος τεχνικός των φιλοξενουμένων, Μιχάλης Κουταλιανός, που έκανε την 2η εμφάνισή του στην Basket League σαν πρώτος προπονητής (τη σεζόν 2014-15 είχε κάτσει στον πάγκο του Κολοσσού), ανέλαβε το βαρύ φορτίο να βγει μπροστά και να διαχειριστεί μία δύσκολη κατάσταση (που θα γίνει ακόμη δυσκολότερη) που προέκυψε από τις αποφάσεις της διοίκησης. Μέχρι και πριν δύο αγωνιστικές, ο Ιωνικός βρισκόταν σε τροχιά τετράδας, έχοντας κλέψει την παράσταση στον 1ο γύρο του εφετινού πρωταθλήματος.
Ο μέχρι στιγμής MVP του πρωταθλήματος, 2ος σκόρερ (μ.ο. 23,6π. με την φανέλα του Ιωνικού) και 1ος στην αξιολόγηση, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης παραχωρήθηκε (!!!) στον Προμηθέα, ο προπονητής Νίκος Βετούλας αρχικά και ο αξιολογότατος συνεργάτης του, Βαγγέλης Μάγειρας αρνήθηκαν να συνεχίσουν και κάπως έτσι οι Νικαιώτες (νίκησαν Άρη, ΠΑΟΚ και Περιστέρι), βρέθηκαν να χάνουν με 34 πόντους από την ΑΕΚ και με 24 στο ημίχρονο από το Λαύριο. Αν όλο αυτό σας βγάζει υγεία και επαγγελματισμό, εμένα μου περισσεύει...
Στην Κρήτη, το Ρέθυμνο (6-8) πιστοποίησε ότι από την τελευταία «ταχύτητα» του πρωταθλήματος, είναι η ομάδα με την μεγαλύτερη βελτίωση από το ξεκίνημα της σεζόν. Αν εξαιρέσουμε το μουδιασμένο ξεκίνημα (3-9 στο 3'), οι Κρητικοί (Φράνκαμπ 17π. & 3ασ.) πάτησαν πολύ γρήγορα το γκάζι και αφού εδραίωσαν ένα σταθερό προβάδισμα από το 1ο μέρος (29-19 στο 14'), εκτόξευσαν την διαφορά ακόμη και στο +21 (73-52 στο 36'), φτάνοντας τελικά στην 6η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη (75-59) τους!
Αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία για την δουλειά του Βαγγέλη Ζιάγκου είναι η αλματώδης βελτίωση από την 4η αγωνιστική και μετά, όταν η ομάδα του είχε ρεκόρ 0-4. Έκτοτε μετράει 6 νίκες σε 10 αγώνες και έχοντας ένα από τα λιγότερο ποιοτικά ρόστερ της κατηγορίας παίζει συνεχώς στα όρια της.
Η μεταμόρφωσή της σε σχέση με το ματς του 1ου γύρου στην Λήμνο (έχασε με 50-66) είναι εντυπωσιακή, ενώ μπορεί να έχει την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος (μ.ο. 70,3π.), ωστόσο έχει καταγράψει ένα σερί 6/6 στο γήπεδο της, στα ματς που σκοράρει μίνιμουμ 70 πόντους, με αντίστοιχο ρεκόρ 5-1, όταν ο αντίπαλός της δεν ξεπερνάει το συγκεκριμένο φράγμα!
Ο Ήφαιστος (8-6) δεν θύμισε σε τίποτε την ομάδα που πέρασε νικηφόρα μέσα από το Περιστέρι, «πλήρωσε» το άσχημο επιθετικό απόγευμα (35,4% εντός πεδιάς με 17/48 σουτ), ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από τρεις αγωνιστικές κι έχασε την ευκαιρία να διατηρηθεί μέσα στην πρώτη 4άδα!
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος πήρε ελάχιστη βοήθεια από τους 6 Έλληνες παίκτες που χρησιμοποίησε (είχαν όλοι μαζί 13 πόντους με 5/13 σουτ, σε αντίθεση με τους τρεις του Ρεθύμνου που πέτυχαν 22π. με 9/16), ενώ η ομάδα του (Τζ.Σμιθ 16π.) σκόραρε 13 πόντους λιγότερους από τον μέσο όρο της εκτός έδρας και 14 από την μέση παραγωγικότητά της στο πρωτάθλημα.
Στο «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου, ο Πανιώνιος (6-8) με την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος (μ.ο. 88,1π. πριν το ματς) και τις δύο «κατοστάρες» που δέχτηκε στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια του, είχε την καλύτερη αμυντική απόδοση επί των ημερών του Λίνου Γαβριήλ! Οι «κυανέρυθροι» (Σάμιουελς 17π., 7ρ. & 4ασ.) κατέβασαν κατά 21 ολόκληρους πόντους το μέσο παθητικό τους και πήραν μία υπερπολύτιμη νίκη (76-67), παρ' ότι έχασαν κατά κράτος την μάχη των ριμπάουντ (24-39)!
Οι γηπεδούχοι που είχαν σε μία ακόμη εξαιρετική μέρα τον αειθαλή Δημήτρη Βεργίνη (15π., 5ασ. & 2κλ. με 3/5 τριπ.), που στα 32 του κάνει το πρωτάθλημα της καριέρας του (μ.ο. 11,3π. & 3,5ασ. με 46,1% στα τριπ.), ξέφυγαν ακόμη και με +17 (38-21 στο 19'), αλλά βρέθηκαν πίσω στο σκορ (57-58), 4'25" πριν από το τέλος του αγώνα.
Σ' εκείνο το σημείο, καθοριστική συνεισφορά στο 19-8 σερί που ακολούθησε είχε ο 22χρονος power-forward, Νίκος Καμαριανός (10π., 2ρ. & 1ασ. με 4/4 σουτ σε 16') που με 5 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ στο τελευταίο 4λεπτο, βοήθησε πολύ ουσιαστικά την ομάδα του να πετύχει την 6η νίκη της στα 10 τελευταία ματς και να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.
Στην αντίπερα όχθη, ο Κολοσσός (5-9) διεκδικεί πλέον τον άτυπο τίτλο της απογοήτευσης του πρωταθλήματος και από 'κει που είχε ως στόχο την 6άδα και την Ευρώπη, αισίως συγκαταλέγεται στις ομάδες που θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Είναι προφανές ότι το ρόστερ που επέλεξε ο Άρης Λυκογιάννης δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στο «πετσί» της αμυντικής φιλοσοφίας που διέπει τον καταξιωμένο τεχνικό, με αποτέλεσμα οι όποιες διορθωτικές κινήσεις έγιναν, να διαταράξουν ακόμη περισσότερο την πολύ μέτρια «χημεία» των παικτών.
Ο Τάϊρον Μπρέϊζελτον δεν είναι play-maker, ενώ ο Ντάνι Αγκμπελέζε δεν έχει δίπλα τους guards που είχε πέρυσι στον Χολαργό (Χόκινς, Λοβ και Οκερέαφορ) και τον έκαναν να φαίνεται πολύ καλύτερος (μ.ο. 8,3π., 6,9ρ. & 1,8κοψ. με 56,7% διπ.) απ' όσο δείχνει φέτος (μ.ο. 6,0π. & 5,2ρ. με 43,7% διπ. στα 4 τελευταία ματς), ενώ συνολικά η ομάδα δεν έχει αμυντική ταυτότητα και υποπίπτει πολύ εύκολα στο λάθος (21 είχε απέναντι στον Πανιώνιο και είναι 3η με μ.ο. 13,5).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.