Άρης: Δύο κρούσματα COVID 19 στον τελευταίο έλεγχο

Άρης: Δύο κρούσματα COVID 19 στον τελευταίο έλεγχο

Gazzetta team
Άρης: Δύο κρούσματα COVID 19 στον τελευταίο έλεγχο

bet365

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι στον τελευταίο έλεγχο COVID 19 που διενεργήθηκε στα μέλη του αγωνιστικού τμήματος διαπιστώθηκαν δύο θετικά κρούσματα.

Στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης σημείωσε ότι… «Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σήμερα (12/11) διαγνώστηκαν δυο κρούσματα COVID-19 σε μέλη του αγωνιστικού τμήματος. Η ομάδα μας ακολουθεί πιστά όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων από τον Ε.Ο.Δ.Υ., τη Γ.Γ.Α. και τον Ε.Σ.Α.Κ.Ε., με γνώμονα την υγεία όλων.

Οι προπονήσεις της ομάδας διακόπτονται και όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος τίθενται σε καραντίνα. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας παρακολουθεί την κατάσταση των μελών του αγωνιστικού τμήματος και έχει δώσει τις απαραίτητες οδηγίες. Εντός των ημερών όλα τα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε νέα τεστ COVID-19».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα