ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Λοτζέσκι!

ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Λοτζέσκι!

ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Λοτζέσκι!

bet365

Ο Ματ Λοτζέσκι χτύπησε στον αντίχειρα στην αποψινή (1/1) προπόνηση της ΑΕΚ, υποβλήθηκε σε μαγνητική και η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα με τον Κολοσσό θα κριθεί λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα με τους Ροδίτες.

Η κακοδαιμονία συνεχίζεται στην ΑΕΚ αφού μετά τους Νίκο Ζήση και Μάρκους Σλότερ που παραμένουν εκτός δράσης, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε τον Ματ Λοτζέσκι να αποχωρεί από την προπόνηση καθώς τραυματίστηκε στον αντίχειρα και υποβλήθηκε σε μαγνητική.

Η συμμετοχή του θα κριθεί λίγο πριν από την έναρξη του αυριανού (2/1, 20:00) αγώνα με τον Κολοσσό στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Λοτζέσκι επρόκειτο να πατήσει ξανά παρκέ κόντρα στο Λαύριο όμως κρίθηκε ανέτοιμος και αποκλείστηκε από τη 12άδα την τελευταία στιγμή. Μένει να αποδειχθεί η σοβαρότητα της κατάστασης ενώ ακολουθεί η κρίσιμη αναμέτρηση με τη Χάποελ Χολόν για το BCL.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα