Basketaki: Tο κάρφωμα της χρονιάς στη κορυφή του Novibet top 10 από Μαραγκίδη (vid)

μπασκετακι
Καταφέραμε να χωρέσουμε μέσα σε 10 φάσεις τα καλύτερα highlights της εβδομάδας που μας πέρασε στα παρκέ του Basketaki, με εντυπωσιακές τάπες, πάσες κάτω από τα πόδια και ένα ασύλληπτο κάρφωμα για κερασάκι στην... τούρτα να ξεχωρίζουν. Απολαύστε!

Ο Μιχάλης Κοσκέρας των Athens Touvlakers σε ρόλο δημιουργού βρήκε τον Παναγιώτη τον Μουρμούρη, ο οποίος κατάφερε να την βάλει στο καλάθι με «αεροπλανικό» τρόπο στο νούμερο 10. Η καταπληκτική ομαδική προσπάθεια με τελικό αποδέκτη τον Κουγιουμτζόπουλο των Athens Crips στρογγυλοκάθονται στο νούμερο 8 και μετά αρχίζουν οι no look πάσες! Μία τέτοια έδωσε ο Στέλιος ο Λεμπέσης της Circle στο 7, με τον Γιάννη τον Τύρο και τον Θανάση τον Ζορμπά να περνάνε τη μπάλα κάτω από τα πόδια τους αλλά και του...αντιπάλου για τις θέσεις 6 και 3 για Ιππότες και Elapuse αντίστοιχα!

Αν και τα... φώτα έσβησαν με το κόψιμο του Γιάννη του Γάβαρη των Myrmidons στο 4 και το buzzer beater τρίποντο με σπάσιμο μέσης από τον Κωνσταντίνο τον Φωτιάδη των Los Bandoleros που φάνηκε να διεκδικεί την κορυφή του Novibet TOP 10, αυτή ανήκε δικαιωματικά και χωρίς συζήτηση στο alley-oop κάρφωμα του Νίκου Μαραγκίδη των Rejects, το οποίο μπαίνει ήδη στη συζήτηση για τη φάση της χρονιάς!

@Photo credits: basketaki

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETAKI ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα