Basketaki στην Αθήνα, με θέαμα και εκπλήξεις από νωρίς!

Newsroom
basketaki
Η δράση συνεχίστηκε στο Basketaki της Αθήνας με πλούσιο θέαμα και πολλές εκπλήξεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Πλέον μαζί με το κύπελλο που έχει προχωρήσει στη δεύτερη αγωνιστική του, όλες οι κατηγορίες πλην των Master και Evolution που ξεκινούν σύντομα είναι ενεργές και οι παίκτες πέρασαν από το... μούδιασμα στην πράξη, με τις εκπληκτικές φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, όπως και οι εκπλήξεις που αποτελούν χαρακτηριστικό των πρώτων αγωνιστικών!

Στην Elite by Novibet, ο Θοδωρής Ζέγγος έχει 97 πόντους στα 3 πρώτα νικηφόρα παιχνίδια της Hood (3-0), με την παρέα του Πατσάκα να είναι ξεκάθαρα και αυτή που έχει μαγέψει με την απόδοσή της στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας, όπου επέστρεψε δικαίως! Η νίκη της επί των Sun City Spurs με 58-65 (πέραν του μπαμ επί των νταμπλούχων Stifado Bulls) όπως και εκείνη των επίσης νεοφώτιστων και καταπληκτικών Miami Heets (3-0) του coach Σάμιου επί του Αντίλαλου με 73-66, έχουν φέρει τις δύο ομάδες στην κορυφή, όπου μένει να δούμε αν θα... ζαλιστούν στη συνέχεια και υποχωρήσουν.

Στη Development, οι Peristeri Wardogs διαθέτουν ίσως την πιο πλήρη περιφερειακή γραμμή στην κατηγορία και με όπλα τους Κοσμόπουλο, Δεμέναγα και Μαρτζέλη ξεκίνησαν με 2 νίκες στο... καλεντάρι τους, μετά την επικράτησή τους και επί των Λεβαντάτηδων στο ΓΣΠ, με σκορ 65-81. Ο νεοσύστατος Ναυμάχος και η πιο έτοιμη από ποτέ για άνοδο Intercity φαίνονται επίσης ομάδες που θα μας απασχολήσουν μέχρι το τέλος, με τις νίκες τους απέναντι σε Rockets (54-45) και Dreamers (57-48), να πιστοποιούν την καλή τους κατάσταση.

Στην Development 2 όπου πέφτουν... κορμιά, οι Κόπανοι φαίνεται πως με το υλικό που διαθέτουν πάνε για "μεγάλη" χρονιά, με τη νίκη τους επί των Shoot Banana με 60-28, να τους βάζει στην κορυφή του 5ου ομίλου! Με την επανεμφάνιση του Αντωνάκη μετά από σχεδόν ένα χρόνο λόγω τραυματισμού, οι Los Abeles Fakers ξεκίνησαν με το δεξί απέναντι στους Hungry Wolves (61-60), με τον αριστερόχειρα σουτέρ να συνδυάζει το come back αυτό με τον τίτλο του Novibet MVP!

Τέλος, το κύπελλο έδωσε τη δυνατότητα στις ομάδες να... πετάξουν την άμμο από τις καλοκαιρινές διακοπές και να μπουν από νωρίς σε ρυθμό αγωνιστικών υποχρεώσεων, με τους Golden Boys να είναι αγκαλιά με την πρόκριση στους 64, καθώς επέστρεψαν από το -16 και κέρδισαν την έμπειρη και δυνατή Thunder, με 73-68! Τα Μπαρμπούτια έριξαν τη... ζαριά τους απέναντι στους ODB και τους πέταξαν εκτός κυπέλλου (60-56), με Γεωργίου και Κουτσογεωργά να βάζουν τις κρίσιμες βολές για το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της παρέας τους!

Η πάντα απρόβλεπτη Evolution και ο... μαραθώνιος της Master ξεκινούν, με τις μάχες να αναμένονται ακόμα πιο δυνατές και συναρπαστικές! Stay tuned!

@Photo credits: Basketaki

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETAKI ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα