Basketaki: Από μηχανής θεός Γεώργογλου στο Salonica Novibet Top 10!

Newsroom
basketaki
Εκπλήξεις και τρομερές φάσεις έκρυβε αυτή η εβδομάδα στο τουρνουά της Θεσσαλονίκης.

Θα το χαρακτηρίζαμε… αναμενόμενο το θέαμα στο Novibet Top 10 του Basketaki Salonica, όπου στην κορυφή του δεσπόζει η… καλαθάρα του Δάκη του Γεώργογλου, ενώ και στις υπόλοιπες θέσεις θα δείτε όμορφες φάσεις από τους πρωταγωνιστές των παρκέ!

Στο νούμερο 7, στο οποίο ο Θρασύβουλος Καφάσης (πρωτοεμφανιζόμενος με τη φανέλα των Salonica 7Slippers), όντας ασφυκτικά κλεισμένος από 2 αντιπάλους και υπό πίεση χρόνου, απελευθερώθηκε στιγμιαία, πετώντας τη μπάλα προς τα πίσω σαν ‘’προσευχή’’, η οποία... εισακούστηκε!

Στο νούμερο 6, στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα των Phoenix BC, Ο Ανέστης Κούλικας οργώνει το γήπεδο, ταξιδεύοντας από τον Φοίνικα μέχρι την... Αμερική, για ένα αυτοκρατορικό coast to coast.

Στο νούμερο 5, ο Ρικάρντο Στεάι, φορώντας τη φανέλα των Golden Steak Evosmos, ρολάρει στην αντίπαλη ρακέτα, ολοκληρώνοντας μια "γλυκιά" προσπάθεια σαν το μέλι, που ρέει και χύνεται στο αντίπαλο καλάθι για γκολ-φάουλ, ενώ στο νούμερο 4, ο Γιώργος Δεληγιάννης των West Ballers, εξασκεί τις ικανότητές του στην... ηλεκτρολογία, αφού σβήνει τα φώτα στην επερχόμενη διείσδυση!

Προχωρώντας στο νούμερο 3, βλέπουμε τον Ρικάρντο Στεάι κάνει την επανεμφάνισή του στο πρώτο Novibet Top 10 της χρονιάς, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι όταν βγαίνει στο ανοιχτό γήπεδο με τη μπάλα στα χέρια, το θέαμα είναι αναμενόμενο!

Στο νούμερο 2, ο Γιώργος Μοσχούλας, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Respect, υψώνει για τον Ιάσονα Πολύζο, ο οποίος με μία ακροβατική ώθηση, σπρώχνει τη μπάλα στο αντίπαλο καλάθι, στην ιστορική αναμέτρηση της ομάδος του, η οποία αγωνίζεται για πρώτη φορά στην έδρα της, Respect Arena!

Τέλος, στο νούμερο 1, δεσπόζει η ανεπανάληπτη φάση που στιγμάτισε την 1η αγωνιστική της Master, με τον Δάκη Γεώργογλου να πετυχαίνει το ‘’ηρωικό’’ putback καλάθι για να βάλει με το δεξί την ομάδα του στον μαραθώνιο των φετινών τους υποχρεώσεων στη Master!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETAKI ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα