Basketaki: Η χαρά της… πάσας στο Novibet TOP 10! (vid)

μπασκετακι
Η εβδομάδα που μας πέρασε στα παρκέ του Basketaki ήταν η χαρά του… αλτρουισμού και της ομαδικότητας, με τη μία εντυπωσιακή ασίστ να διαδέχεται την άλλη.

Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε! Ο Βασίλης Σπυρόπουλος δεν έβρισκε άλλον τρόπο να πετάξει την μπάλα προς τον Μάριο τον Κάβουρα και με μία εκπληκτική πάσα πίσω από την πλάτη του έδωσε το… μισό καλάθι των Κομπλεξικών στο νούμερο 10.

Οι Γιάννης Καρατζάς και Βλαγκάς από Anonymous και Chicago Trolls αντίστοιχα δε νιώθουν ‘’καλά’’ να πασάρουν εκεί που κοιτούν και με δύο αδιανόητες εμπνεύσεις ξεχωρίζουν στις θέσεις 9 και 7.

Ο Παναγιώτης Φωτεινός άφησε στην άκρη την οργάνωση και ανέλαβε την εκτέλεση για τους Los Abeles Fakers στη θέση 8, βάζοντας τρίποντο από τα 10 μέτρα στη λήξη του χρόνου!

Αν και ο Σταύρος ο Κυριακίδης μας έχει συνηθίσει με αυτά τα γλυκά του fingeroll τελειώματα, είπε να το κάνει… ανάποδα για τα Ναυάγια στη θέση 6, σε μία πραγματικά εκπληκτική φάση!

Ο Δημήτρης ο Κουτσουρής με ένα εξίσου γλυκό τελείωμα πέρασε κάτω από το καλάθι και εκμεταλλεύτηκε την έμπνευση ενός εκ των καλύτερων πασέρ της διοργάνωσης, του Άρη Αγγελογιαννόπουλου, με τον Μπατσίκα τον Αλέξανδρο να κόβει και αυτός σεμιναριακά χωρίς την μπάλα, με τον Γιώργο τον Ζαμπούρα να τον τροφοδοτεί από το high post, για το καλάθι που έβαλε ο Kolosos Dunk n’ Donuts στη θέση 4.

Πάμε στο top 3! Ο Γιώργος Σαμουήλ έβγαλε στο παρκέ λαγό από το… καπέλο του, με τον έμπειρο σκόρερ των Athens Pistols να πασάρει αδιανόητα στον Χρήστο τον Κόκκαλη για το εύκολο τελείωμα ύστερα από pick n’ roll.

Ο Μάριος Γαλάνης των Ektair Steels δεν έβλεπε… κανέναν και με γκολ φάουλ τα έβαλε σχεδόν με όλη την ομάδα των Fakers στο νούμερο 2, ενώ δικαιωματικά η εκπληκτική πάσα του Κασαπάκη του Γιώργου προς τον ‘’ιπτάμενο’’
Αλέξανδρο Ναζλίδη χάρισε τον τελευταίο την κορυφή του εβδομαδιαίου Novibet TOP 10, για
το καλάθι των Khazad Dooms!

@Photo credits: basketaki

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETAKI ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα