Basketaki: Ξεκίνησε να... ξεθολώνει το τοπίο στις κατηγορίες της Αθήνας!

Newsroom
basketaki
Μετά από τρεις αγωνιστικές η δράση συνεχίζεται και τα φαβορί έχουν αρχίσει και ξεχωρίζουν.

Φτάνοντας αισίως στις 3 πρώτες αγωνιστικές των κατηγοριών, άρχισαν ήδη να ξεχωρίζουν και τα σύνολα τα οποία όπως φαίνεται θα μας... απασχολήσουν μέχρι και το τέλος, ενώ πολλές (ίσως οι περισότερες) ομάδες ακόμα ψάχνουν ρυθμό, ρόλους και ταυτότητα!

Το ντέρμπι Μiami Heets-West Kings τραβάει τα βλέμματα!

Στην Elite by Novibet, η Αμόκ πήρε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την "κάβα" της στην κατηγορία, καθώς επιβλήθηκε των αγνώριστων και χωρίς νίκη ακόμα Sun City Spurs με σκορ 87-81, με τον Καρνέση να φορτώνει το καλάθι των "Σπιρουνιών" με 34 πόντους. Παράλληλα, το... τανκ των War Gamers Στέφανος Καραγιάννης με ασύλληπτο double double (36 πόντοι, 14 ριμπάουντ)... προσγείωσε τη μέχρι το βράδυ της Δευτέρας αήττητη Hood, με τους "Πολεμιστές" να κερδίζουν με 79-84. Τέλος οι New World Fix συνεχίζουν απτόητοι και αθόρυβοι τη... δουλίτσα τους, με τη νίκη τους επί του Heldreich με 68-49 να τους ανεβάζει στην κορυφή μαζί με τους (με ένα παιχνίδι λιγότερο) Miami Heets, οι οποίοι απόψε παίζουν με τους West Kings σε ένα δυνατό ντέρμπι!

Κορυφή για την Intercity!

Το παιχνίδι των Παντοφλίνων με την Intercity θα ξεκαθάριζε και ποιος θα παρέμενε αήττητος στην κορυφή του 8ου ομίλου της Development, με το δίδυμο Στρίκου και Συρνιώτη να καλύπτουν επάξια την απουσία του Νικολάου, για τη νίκη με 44-48 και τη διατήρηση του αήττητου (3-0). Η West Side τα έδωσε όλα σε μια... ματσάρα απέναντι στους Undrafted, με τον Χάνα να μη... χάνει με τίποτα το βραβείο του Novibet MVP, καθώς με 22 πόντους, 19 ριμπάουντ και 5 ασίστ "καθάρισε" για την παρέα του στη νίκη με 66-60, έστω και αν αυτή του Χρυσικού (31 πόντοι) πάλεψε για την ανατροπή!

Ξανά με…υψηλές βλέψεις οι Puronto!

Στη Development 2, οι Puronto Raptors ξεκίνησαν και τη φετινή χρονιά δυνατά, με τον Κατή να παίρνει... σπίτι του το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στους Milwaukee Bats με σκορ 35-49, με τις "νυχτερίδες" να έχουν καλά διαστήματα αλλά να θέλουν δουλειά ακόμα! Οι Αδίστακτοι Σουταράδες πάλεψαν σε ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι στους Κεμπάπ, με το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο μέχρι και τα μέσα της 4ης περιόδου, όπου εκεί οι "κιτρινόμαυροι" βρήκαν τις λύσεις και με τον Αρμύρα κυρίαρχο σε άμυνα και επίθεση, κατέκτησαν τη νίκη με σκορ 46-50.

Buzzer beater Μαρούγκα για Sloters!

Οι περισσότερες ομάδες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στη φάση των ομίλων, με το συγκλονιστικό τρίποντο του Μαρούγκα στη λήξη του αγώνα απέναντι στους Colombians χαρίζει τη νίκη (68-71) και την πρωτιά του 1ου ομίλου στους Sloters, στη φάση της αγωνιστικής!

Το ξεκίνημα των Master και Evolution βάζει στο παιχνίδι ακόμα περισσότερο ταλέντο, μάχες μέχρι και την κόρνα της λήξης και σίγουρα πολλές φάσεις οι οποίες θα μπουν στα Novibet Top 10 των επόμενων εβδομάδων. Stay tuned!

@Photo credits: Basketaki

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETAKI ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα