Basketaki: Είναι πουλί; Είναι αεροπλάνο; Είναι ο Στέφανος Ευσταθιάδης!

Newsroom
basketaki
Στη Θεσσαλονίκη το Basketaki προσφέρει θέαμα. Δείτε καλύτερες φάσεις του 2ου Novibet Top 10.

Καθώς περνάει ο καιρός και εμβαθύνουμε - χρονικά και μη - στη φετινή χειμερινή σεζόν, τόσο παλαίμαχες όσο και νεοσύστατες ομάδες βρίσκουν ή και ανακτούν τη χημεία τους, χαρίζοντάς μας πλούσιο θέαμα. Απολαύστε!

Στο νούμερο 9, βρίσκεται η πάσα πίσω από την πλάτη που έβγαλε ο Γεώργιος Μακρής στον Πρόδρομο Γιαγκόπουλο, λίγο πριν χαθεί στην άβυσσο της αντίπαλης ρακέτας και δει το ενεργητικό της ομάδας του να ανεβαίνει κατά 2 πόντους (Mammoth).

Στο νούμερο 7, ο Αλέξανδρος Γκούμας, έχοντας κάνει την αρχή για το κλέψιμο που ακολούθησε, ξεχύνεται στο ανοιχτό γήπεδο και λαμβάνει τη χειρουργικής ακριβείας, no look, προς τα πίσω πάσα από τον Μιχάλη Χουρδάκη για να πετύχει το layup στην αντίπερα όχθη (Jackals).

Στο νούμερο 6, η μπάλα βρέθηκε με περίτεχνο τρόπο στα χέρια του Στέλιου Στυλιανίδη από τον Παρασκευά Δημητριάδη, περνώντας από το δρομολόγιο 2 αντίπαλων παικτών, χωρίς να... πληρώσει διόδια για τους Slam Dunk Drunk!

Στο νούμερο 4, ο Γεώργιος Ελευθεριάδης των Sintrim Team κλέβει από την επαναφορά και, έπειτα από μια 360 περιστροφή, πετυχαίνει το τρίποντο, αιφνιδιάζοντας για τα καλά τους αντιπάλους του και κάνοντας ένα αναπάντεχο μεν, αλλά καλοδεχούμενο τρίποντο δώρο στους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον τίμησαν, πανηγυρίζοντας δεόντως!

Ενώ πλησιάζουμε στην καλύτερη φάση στην εβδομάδα που μας πέρασε, στα νούμερα 3 και 2 βλέπουμε τα καρφώματα που πέτυχαν ο Κωνσταντίνος Θαλασσινός (Magoofyδες) και ο Μιλτιάδης Μαλανδρής (SKG Bugs) αντίστοιχα, εφόσον βρέθηκαν στο ανοιχτό γήπεδο.

Όλα τα φώτα στην top of the top φάση του 2ου Novibet Top 10 για το Basketaki Salonica: Ο Στέφανος Ευσταθιάδης των Sivirians, έχοντας ψάξει πάσα που δε βρήκε και όντας ασφυκτικά πιεσμένος τόσο χρονικά όσο και από τον προσωπικό του αντίπαλο, "ξεφορτώνεται" τη μπάλα από πάνω του (εφόσον απελευθερώθηκε στιγμιαία) μη έχοντας άλλη επιλογή και πετυχαίνει το - παραλίγο - τρίποντο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETAKI ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα