Basketaki: Ιπτάμενος Πολύζος στην κορυφή του Novibet TOP 10!

Newsroom
basketaki
Δείτε τις δέκα καλύτερες φάσεις από την εβδομάδα που πέρασε στα ματς που έγιναν στο Basketaki της Αθήνας.

Τα πάντα... όλα είχε το μενού στο Novibet TOP 10 της πρωτεύουσας, με το Basketaki Athens να χαρίζει απλόχερα θέαμα, με την ποιότητα των παικτών να βγαίνει στο παρκέ και τις ατομικές ενέργειες να ξεχωρίζουν!

Στη βάση της λίστας, ο Μάρκος Ελευθεριάδης των Beerokoillers κινήθηκε τόσο γρήγορα που δεν κατάλαβε κανείς πως έφτασε και τελείωσε τη φάση για την ομάδα του, με τον Γιώργο Καμπόσο από Pink Papers να είναι εξίσου... βιρτουόζος με reverse και τελείωμα με fingeroll υπό πίεση.

Στις θέσεις 9, 8 και 4 ξεχώρισαν οι εκπληκτικές πάσες των Κωνσταντίνου Αμανατίδη (2 πίσω από την πλάτη στη σειρά) από Nea Tripodokratia, Ξενοφώντα Γκίνι από Αρισταίο (σκέτη... μαγεία) αλλά και Θανάση Τόλη από Sugar Mountains, με τις τάσεις αλτρουισμού να τελειώνουν κάπου εδώ και σειρά να παίρνουν τα buzzer!

Ο Βασίλης Χριστοφορίδης από Ακρίτες ένιωσε... καλά και εκτέλεσε πίσω από το κέντρο με αψεγάδιαστο στυλ, ενώ ο Γιώργος Μπαλαφούτης στο 7 δεν είχε πρόβλημα να βάλει μια... καμινάδα εκτός ισορροπίας για το τρένο της Intercity! Τέλος, το αήττητο των Miami Heets στην Elite by Novibet κατηγορία είχε υπογραφή Γιώργου Αναστασίου, ο οποίος με ένα τιπ σχεδόν στη λήξη του αγώνα, χάρισε τη νίκη τον coach Σάμιο και τους καταπληκτικούς φέτος νεοφώτιστους!

Στο νούμερο 2, ο Παναγιώτης Γαϊτανάκης πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια αντιπάλου και τελείωσε με καλάθι και φάουλ για τα Komodo, ενώ στην κορυφή ενός ακόμη εκπληκτικού Novibet TOP 10, ο Γιώργος Πολύζος... πετάει για το κάρφωμα των Indians!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETAKI ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα