Basketaki: Αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο στα παρκέ της Αθήνας!

μπασκετακι
Παρακολουθήστε τις εξελίξεις για την εβδομάδα που μας πέρασε στα παρκέ της Αθήνας, όπου τα φαβορί προελαύνουν, αλλά και ‘’παλιές’’ δυνάμεις επιστρέφουν στο προσκήνιο!

Στην Elite by Novibet, ο Heldreich είδε τον Air Siapo να του δίνει τεράστια νίκη γοήτρου απέναντι στους αγνώριστους μέχρι στιγμής Στιφάδο Bulls με σκορ 64-65, με ένα από τα γνωστά του τρίποντα να ρίχνει τους νταμπλούχους στο καναβάτσο! Παράλληλα με την 3η σερί νίκη των War Gamers απέναντι στους New World Fix με σκορ 74-77, το αήττητο των Miami Heets καλά κρατεί, με τον Πέτρο Αργυρούλη να υπογραφεί το 66-75 απέναντι στην Αμόκ, με την παρέα των φιλοξενούμενων να παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στη μεγάλη κατηγορία!

μπασκετακι

μπασκετακι

Στη Master που αρχίζει να... ρολάρει, οι Indians κέρδισαν τους Harlems με 75-55, με τον Γιάννη Βασσάλο να είναι efficient και να αποτελεί το επιθετικό αποκούμπι των γηπεδούχων.
Η Aguanile, σκληροτράχηλη και με ομοιογένεια όπως πάντα, κατάφερε να κερδίσει τη δυνατή και φέτος Nea Tripodokratia με 65-63 στο Basketaki Arena, παρά την απίστευτη προσπάθεια ανατροπής των φιλοξενούμενων στο τέλος.

μπασκετακι

Στην Evolution, μπορεί οι Χαβαlakers να πήραν το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στη Δirtus Bologna, αλλά ο Άγγελος Ζερβόπουλος τράβηξε το βλέμματα και για έναν ακόμη λόγο, καθώς μπήκε στο πάνθεον του Basketaki, με τα 36 (!) ριμπάουντ που μάζεψε, 25 αμυντικά και 11 επιθετικά! Ο Uncle Drew με τις... παλιοσειρές να βγαίνουν μπροστά κέρδισε το
Σάββατο τις Μπουλντόζες με 75-65, ενώ ο Tripodiakos ήταν καταιγιστικός απέναντι στους Kozalides και τους κέρδισε με 74-98, με Δούβλη, Ευαγγελιάδη και Σαρλή πραγματικά...άπαιχτους!

Στη Development, η Remal Madri βρήκε τις λύσεις και με ισορροπημένο, σκεπτόμενο και... old school μπάσκετ κέρδισε τους Porto Raftors, με τον Κουσιορή να εκτελεί από την περιφέρεια για το 52-45 της ιστορικής παρέας! Το ντέρμπι των Beerokoillers με τους Friends είχε πρωταγωνιστή τον Βασίλη Αγγελόπουλο, ο οποίος με 9/17 τρίποντα... γκρέμισε τα όνειρα της παρέας του Μανδηλαρά για κάτι καλό, με το σκορ να κλείνει στο 52-73 για την παρέα του Ποντίκη!

Στη Development 2, η Novibet ξεκίνησε να μαζεύει ροζ φύλλα, με το 23-41 επί των Shoot Banana να έρχεται μέσα από ομαδική προσπάθεια και καταπληκτική άμυνα, με τον Γιάννη Γκίζη να αναλαμβάνει το επιθετικό κομμάτι! Οι Κούροι Κέας πήραν δεύτερη σερί νίκη και τώρα ποιος τους... πιάνει! Οι Ellinoroston Celtics δε μπόρεσαν να κατευνάσουν τον Σταύρο Κορασίδη και την παρέα του, με τους Νησιώτες να κερδίζουν με 38-46 και να επιστρέφουν στο νησί με το ροζ φύλλο στις αποσκευές τους!

@Photo credits: basketaki

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETAKI ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα