Μπουρούσης: Δεν ξεχνάει την... τέχνη του, έγραψε 65 ranking σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος!

Newsroom
Μπουρούσης
Στα 40 του χρόνια ο Γιάννης Μπουρούσης συνεχίζει να γράφει ιστορία στα παρκέ, γράφοντας μοναδικές επιδόσεις στο «Basketaki».

Μπορεί τον Γιάννη Μπουρούση να τον είχαμε συνηθίσει να μεγαλουργεί στα παρκέ της EuroLeague, χρόνια τα οποία άφησε πίσω του πλέον, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει «σκοτώσει» ακόμα τον παίκτη μέσα του.

Παίζοντας στο «Basketaki» σε ερασιτεχνικό επίπεδο, δείχνει πως η τέχνη δεν ξεχνιέται, γράφοντας μάλιστα εξωπραγματικά νούμερα. Συγκεκριμένα, στη νίκη της ομάδας του, των Athens Crips επί των Pressof BC με 91-87 για τη 2η αγωνιστική της Winter Master League, ο Μπουρούσης πήρε βραβείο Novibet MVP, κάνοντας κάτι μοναδικό.

Καταγράφοντας 65 στο Ranking, με επιδόσεις που δεν έχουν προηγούμενο. Ο «Μπούρου» πέτυχε 48 πόντους για την ομάδα του και φυσικά δεν έμεινε μόνο στο σκοράρισμα. Αφού πέραν από τη 48άρα, μάζεψε 27 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 10 επιθετικά, μοίρασε 7 ασίστ και είχε παράλληλα 2 κλεψίματα αλλά και 1 μπλοκ, εμπλουτίζοντας τη στατιστική του. Φυσικά τα εντυπωσιακά αυτά νούμερα έπιασαν τη δική τους ξεχωριστή θέση στην ιστορία του θεσμού.

Τα στατιστικά του Μπουρούση

  • Πόντοι 48 (14/24 2π., 3/8 3π., 11/14 1π.)
  • Ασίστ 7
  • Ριμπάουντ 27 (10 επιθετικά)
  • Κλεψίματα 2
  • Λάθος 1

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETAKI ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα