Basketaki: Blocks, καρφώματα και δυνατές μάχες! (vid)

basketaki
Φαντασμαγορικά καλάθια αλλά και εντυπωσιακά καρφώματα περιέχει το μενού του εβδομαδιαίου Novibet TOP 10 της Θεσσαλονίκης. Απολαύστε!

Στο νούμερο 10, ο Τάσος Τροφίδης των 86ers μας θυμίζει τις καλοκαιρινές μέρες, καθώς ταξιδεύει coast to coast και «σερβίρει» απαλά τη μπάλα στο αντίπαλο καλάθι, σαν
δροσιστικό μοχίτο! Δεν είναι βαριοπούλα, δεν είναι τρυπάνι. Είναι ο Ιάσωνας Τοπούζης της East Side Pylaia στο νούμερο 9, που μπλοκάρει το επερχόμενο layup με μαεστρική ακρίβεια.

Παραμένοντας σε...ρεπερτόριο block, ο Σταύρος Αντωνιάδης των The Leftovers παίρνει τα βήματα του αντιπάλου του και τον κόβει, βάζοντας τέλος στον επερχόμενο αιφνιδιασμό για
το νούμερο 7! Στο νούμερο 6, ο Κωσταντίνος Θαλασσινός των Magoofydes, μοιάζει να πιστεύει στη θεωρία των UFOs, θέλοντας μάλιστα να προσποιηθεί ένα για να τα έλξει, λαμβάνοντας τη λόμπα από τον Βασιλειάδη!

Στο νούμερο 5, ο... κατεργάρης Γιάννης Χοπτερίδης των Basketόσαυροι, διακόπτει το σήμα στην αντίπαλη άμυνα, αλλάζοντας ταχύτητα και κατεύθυνση στον αντίπαλο αμυντικό,
πρώτου πετύχει το layup. Το... σινικό τείχος της αντίπαλης άμυνας, δεν φάνηκε να είναι αρκετό για να αποτρέψει τον Γρηγόρη Λάσκο των MnP να πετύχει ένα πολύ δύσκολο καλάθι στεκόμενος στον αέρα (νο. 4).

μπασκετακι

Καθώς πλησιάζουμε στην καλύτερη φάση της λίστας, ο Γιώργος Πετσιάβας των Osama Bin Buckets διασχίζει με σπασμένα τα φρένα το ανοιχτό γήπεδο και αφήνει τη μπάλα στο καλάθι για το νούμερο 3. Σε αυτό το σημείο, Ρικάρντο Στεάι και κάρφωμα κοντεύουν να γίνουν δύο έννοιες ταυτόσημες, καθώς ο παίκτης των Golden Steak Evosmos πέτυχε ένα ακόμη, καταφέρνοντας να φιγουράρει ένα βήμα πριν το νούμερο 1.

Φτάνοντας στην κορυφή του παγόβουνου, νομοτελειακά, δε θα μπορούσε να λείπει ο Πάρις Πε(ν)τούσης των Porto Salonico με τη φάση του με το alley hoop κάρφωμα που χρίστηκε ως το πρώτο Biosteel Magic Moment της φετινής σεζόν!

@Photo credits: basketaki

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETAKI ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα