ΑΕΚ: Το ευχαριστώ της ΚΑΕ στον κόσμο για τη στήριξη με Ρέτζιο Εμίλια

ΑΕΚ: Το ευχαριστώ της ΚΑΕ στον κόσμο για τη στήριξη με Ρέτζιο Εμίλια

Νίκος Καρφής
ΑΕΚ: Το ευχαριστώ της ΚΑΕ στον κόσμο για τη στήριξη με Ρέτζιο Εμίλια

bet365

H KAE AEK ευχαρίστησε τον κόσμο της για το ταξίδι και τη στήριξη στην Ιταλία και στη νίκη κόντρα στην Ρέτζιο Εμίλια.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ για άλλη μια φορά ήταν κοντά στην ομάδα, αφού στην Ιταλία βρέθηκαν δίπλα στους παίκτες του Καντζούρη στην νίκη κόντρα στη Ρέτζιο Εμίλια. Η... κιτρινόμαυρη ΚΑΕ ευχαρίστησε τον κόσμο που συμπαραστάθηκε στην Βασίλισσα, βάζοντας το... λιθαράκι τους για το μεγάλο διπλό με τη φωνή τους και την ώθηση που έδωσε με τον τρόπο της στους παίκτες της Ένωσης.

Αναλυτικα

Οι αθλητές/προπονητές/στελέχη του αγωνιστικού Τμήματος και η Διοίκηση της ΑΕΚ BC επιθυμούν να ευχαριστήσουν τους φλογισμένους «Ενωσίτες», που συμπαραστάθηκαν στην Ομάδα, στην αναμέτρηση με Ρέτζιο Εμίλια.

Προφανώς, δεν ήταν η πρώτη φορά, που σε εκτός έδρας αναμέτρηση και δη μακριά από τη χώρα μας, η «Βασίλισσα» έτυχε θερμής υποδοχής και μάλιστα σε μία δύσκολη έδρα. Στην παρούσα φάση, όμως, αυτή η στήριξη έχει ιδιαίτερη σημασία και δημιουργεί προσδοκίες, αλλά και ευθύνες σε όλους μας για τα μελλοντικά. Η «Βασίλισσα» ποτέ (στην Ευρώπη) δεν ήταν μόνη άλλωστε...

 


Συνενωσίτες που ταξίδεψαν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, συνενωσίτες από την Ιταλία κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες, δημιούργησαν στο PalaBigi ατμόσφαιρα, που ζέστανε τις καρδιές μας.


Ευχαριστούμε και όλους εκείνους, που ήθελαν να δώσουν το «παρών», αλλά βεβαίως ο αριθμός των εισιτηρίων, που μας παραχωρήθηκαν, ήταν περιορισμένος και όχι επαρκής για να ικανοποιήσει τους πάντες.


Ο δρόμος στην περίοδο της μετάβασης της Ομάδας μας σε αναπτυξιακή τροχιά σε όλα τα επίπεδα παραμένει, ωστόσο, ανηφορικός. Aπαιτείται υπομονή και σύνεση.


Είναι βέβαιο, ότι όλοι μαζί μπορούμε πάντα τα υψηλότερα.


Εντός και εκτός Ελλάδας.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.


Ξανά... Σας ευχαριστούμε!

@Photo credits: basketball champions league

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα