Αγραβάνης: «Πιστοί στο πλάνο του προπονητή για να νικήσουμε την Ντιζόν»

Αγραβάνης: «Πιστοί στο πλάνο του προπονητή για να νικήσουμε την Ντιζόν»

Γιώργος Κούβαρης
Αγραβάνης: «Πιστοί στο πλάνο του προπονητή για να νικήσουμε την Ντιζόν»

bet365

Το Περιστέρι bwin «δοκιμάζεται» στη Γαλλία απέναντι στη Ντιζόν (3/1, 21:00) και ο Δημήτρης Αγραβάνης έδωσε το σύνθημα για την «απόδραση» της ομάδας του!

Το πρώτο βήμα για την είσοδο στις 16 καλύτερες ομάδες του Basketball Champions League θέλει να κάνει το Περιστέρι!

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη φιλοξενείται το βράδυ της Τρίτης (3/1, 21:00, Cosmote Sport 4) στο «Palais des Sport Jean-Michel Geoffroy» της Ντιζόν για το πρώτο παιχνίδι των Play In του θεσμού. Στόχος δεν είναι άλλος από το... 1-0 στη σειρά το οποίο θα φέρει τους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» με το ένα πόδι στην Β΄ φάση των ομίλων του BCL.

«Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Ντιζόν. Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν νοκ άουτ αναμέτρηση και να είμαστε ιδιαίτερα επιθετικοί σε άμυνα και επίθεση» υποστηρίζει ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος στάθηκε και στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να επιστρέψει με τη νίκη στις βαλίτσες της: «Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας και εφόσον κάνουμε αυτά τα δυο πράγματα, δηλαδή να είμαστε επιθετικοί σε άμυνα και επίθεση, τότε θα έχουμε πολλές ελπίδες να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα