Με Αγραβάνη στη Γαλλία το Περιστέρι για την πρόκριση στους «16» του BCL

Με Αγραβάνη στη Γαλλία το Περιστέρι για την πρόκριση στους «16» του BCL

Newsroom
Με Αγραβάνη στη Γαλλία το Περιστέρι για την πρόκριση στους «16» του BCL

bet365

Ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από διάστρεμμα, ακολούθησε την αποστολή του Περιστερίου bwin στη Γαλλία για τον αγώνα με την Ντιζόν που θα κρίνει την πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League.

Το Περιστέρι bwin αντιμετωπίζει στο Game 3 των Play-Ins τη Ντιζόν (18/1, 21:00) με φόντο τη συμμετοχή στους «16» του BCL.

Η σειρά είναι στο 1-1 και ο νικητής προκρίνεται στις 16 καλύτερες ομάδες του Basketball Champions League ενώ ο Δημήτρης Αγραβάνης ακολούθησε την αποστολή των «κυανοκιτρίνων» στη Γαλλία. Ο Έλληνας φόργουορντ δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, λόγω ενός διαστρέμματος που είχε υποστεί.

«Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ και έχουμε πολύ καλή ψυχολογία» υποστήριξε ο Δημήτρης Μωραϊτης και συμπλήρωσε: «Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια, έχουμε παίξει δυο φορές με την Ντιζόν, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά, ενώ επέστρεψε και ο Αγραβάνης που θα μας βοηθήσει πολύ. Στόχος μας είναι η νίκη και θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα