ΑΕΚ: Η πρόκριση περνά πρώτα από τη Γαλλία με τον κόσμο της

ΑΕΚ: Η πρόκριση περνά πρώτα από τη Γαλλία με τον κόσμο της

bet365

H AEK αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λιμόζ (07/03, 21:30) σε ένα κρίσιμο ματς για τη φάση των «16» του BCL, όπου με νίκη κάνει κάνει το πρώτο... άλμα για την πρόκριση. Οι φίλοι της «Ένωσης» στο πλευρό της.

Η ΑΕΚ βλέπει την ευρωπαϊκή της πορεία να συνεχίζεται και ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Τα προημιτελικά του Basketball Champions League… αναζητούν τις ομάδες που θα κάνουν το επόμενο βήμα, το οποίο για την «Ένωση» ξεκινά από το ματς με τη Λιμόζ (07/03, 21:30, Cosmote Sport 4, live στο Gazzetta).

Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τους Γάλλους προκειμένου να γράψουν την 3η τους νίκη σε τέσσερις αγώνες στη φάση των «16» και να αγκαλιάσουν την πρόκριση. Στις εξέδρες του Palais des Sport de Beaublanc θα δώσουν και το «παρών» οι φίλοι της ομάδας που ταξίδεψαν με charter για να στηρίξουν την ΑΕΚ.

Για τον Ηλία Καντζούρη, σοβαρή ανακούφιση στους… πονοκέφαλους είναι η επιστροφή στη δράση για τον Ακίλ Μιτσελ που ξεπέρασε τον τραυματισμό που υπέστη στο Final 8 του Κυπέλλου και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Άλλωστε, τις πρώτες τους εμφανίσεις με τη φανέλα της ΑΕΚ ετοιμάζονται να κάνουν και οι Μπρίντον Λεμάρ και Πιερ Οριόλα.

Το πρόγραμμα της ημέρας (07/03)

  • Νταρουσάφακα - Μούρθια (19:00)
  • Χάποελ Ιερουσαλήμ - Χάποελ Χολόν (19:30)
  • Μπιλμπάο - Τενερίφη (21:00)
  • Λιμόζ - ΑΕΚ (21:30)
  • Μάλαγα - Γαλατασαράι (21:30)

Η βαθμολογία στον όμιλο της ΑΕΚ

1.ΑΕΚ 2-1

2.Μάλαγα 2-0

3.Γαλατασαράι 1-1

4.Λιμόζ 0-3

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα