Ακίλ Μίτσελ: «Η Χάποελ Ιερουσαλήμ του προσφέρει ένα εκατομμύριο δολάρια για δύο χρόνια»

Ο Μίτσελ με την ΑΕΚ

bet365

Ενδιαφέρον στην ευρωπαϊκή αγορά συγκεντρώνει ο Ακίλ Μίτσελ, με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ να έχει βάλει στο στόχαστρο τον πρώην σέντερ της ΑΕΚ.

Ο Ακίλ Μίτσελ απέδειξε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ πως ήταν ο καλύτερος σέντερ του Basketball Champions League. Ο πρώην σέντερ των «κιτρινόμαυρων» έχει στρέψει πάνω του τα βλέμματα, με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, την ομάδα που αντιμετώπισε η ΑΕΚ στα προημιτελικά να έχει κάνει όπως μεταφέρουν από το Ισραήλ πρόταση.

Ο 30χρονος φαίνεται πως έχει την ευκαιρία να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με απολαβές ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Η ομάδα του Τζίκιτς τον... μέτρησε απέναντι στον Ζακ Χάνκινς στα τρία παιχνίδια των προημιτελικών και μάλλον θέλει να τους κάνει δίδυμο, όπως μεταφέρουν από το Ισραήλ.

Την περσινή σεζόν στο BCL, ο Μίτσελ μέτρησε 14.5 πόντους, 8.5 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ μέσο όρο, ενώ μετά το τέλος της σεζόν στην ΑΕΚ μετακόμισε στο Πουέρτο Ρίκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα