ΑΕΚ: Ο Κουζμίνσκας αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση και δεν αγωνίστηκε ξανά (vid)

ΑΕΚ: Ο Κουζμίνσκας αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση και δεν αγωνίστηκε ξανά (vid)

O Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

bet365

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση και στην ΑΕΚ περιμένουν την επιστροφή τους για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Η ΑΕΚ πήρε μία τεράστια νίκη στη Σαρδηνία απέναντι στη Σάσαρι (83-79), αλλά θα πρέπει να περιμένει για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει γίνει με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Ο Λιθουανός φόργουορντ αποχώρησε από το ματς 5:04 πριν από τέλος της 3ης περιόδου και δεν επέστρεψε στο παρκέ. Λίγο προτού αποχωρήσει έκανε μορφασμούς πόνου, πιάνοντας τη μέση του.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν με την επιστροφή της Ένωσης στην Ελλάδα, με δεδομένο ότι το ματς με τον Άρη (Κυριακή) ακολουθεί δίχως ανάσα.

Ήδη οι «κιτρνόμαυροι» είδαν τον Λάνγκστον Χολ να εγκαταλείπει στον προθέρμανση (πρόβλημα στο πόδι), ενώ εκτός δράσης από το ματς ήταν και ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε, ο οποίος κρίνεται αμφίβολος για το «Αλεξάνδρειο».

@Photo credits: BCL

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα