Η βαθμολογία στον όμιλο της ΑΕΚ στο BCL μετά τη νίκη απέναντι στην Στσέτσιν

Η βαθμολογία στον όμιλο της ΑΕΚ στο BCL μετά τη νίκη απέναντι στην Στσέτσιν

O Τζόρνταν ΜακΡέι.

bet365

Η ΑΕΚ έκανε το 4-0 στον όμιλό της και βρίσκεται αγκαλιά με την απευθείας πρόκριση στους «16» του BCL. Νίκη για τη Λούντσβινγκσμπουργκ στην Ιταλία απέναντι στη Σάσαρι.

Η ΑΕΚ Betsson παρέμεινε αήττητη στο BCL (4-0), επιβληθηκε της πολωνικής Στσέτσιν (86-64) και στα Άνω Λιόσια για την 4η αγωνιστική.

Πλέον, η ομάδα του Ζοάν Πλάθα χρειάζεται μία νίκη για να σφραγίσει την πρόκριση στους «16» για πρώτη φορά από την εφαρμογή του νεου συστήματος.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Λούντβιντσμπουργκ έκανε... περίπατο στην Ιταλία, επιβλήθηκε με 97-80 της Σάσαρι και είναι η μοναδική ομαδα που μπορεί να αμφισβητήσει την πρωτιά της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει πρώτα τη Σάσαρι, στα Άνω Λιόσια και μετά τους Γερμανούς. Αν πάρει τη νίκη με την ιταλική ομάδα, τότε προκρίνεται αυτόματα στους 16 και θα περιμένει το πέρας των play-in.

Αν ηττηθεί από τη Σάσαρι, τότε χρειάζεται νίκη της Στσέτσιν απέναντι στην Λούντβινγκσμπουργκ, προκειμένου να πάρει και με αυτό το σενάριο την απευθείας πρόκριση.

Η 4η αγωνιστική

Η βαθμολογία

  1. ΑΕΚ 4-0
  2. Λούντινγκσμπουργκ 2-2
  3. Σάσαρι 1-3
  4. Στσέτσιν 1-3
@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα