Τακιανός: «Χρειάζεται πάθος και ένταση από την αρχή του αγώνα»

Τακιανός: «Χρειάζεται πάθος και ένταση από την αρχή του αγώνα»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Φώτης Τακιανός του ΠΑΟΚ

bet365

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Φώτη Τακιανού, που θέλει να γυρίσει τη σειρά με την Τόφας υπέρ του πριν το κρίσιμο ματς.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Τουρκία ώστε να αντιμετωπίσει την Τόφας, την Τρίτη (9/1, 19:00) στο δεύτερο παιχνίδι των Play In, στο οποίο θα κριθεί η συνέχεια του «δικεφάλου» στο φετινό BCL.

Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Φώτης Τακιανός, μίλησε για την επερχόμενη πολύ δύσκολη αναμέτρηση στην οποία η ομάδα του θέλει νίκη αλλιώς θα αποκλειστεί από τη διοργάνωση. Ο ίδιος υποστήριξε ότι θα είναι πολύ δύσκολο ματς και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο πάθος και στην ένταση που χρειάζεται να έχουν οι παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Τακιανού

«Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, που ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο με την προσθήκη του Denmon κι αυτό φάνηκε από το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι. Χάσαμε το παιχνίδι στην έδρα μας και το πλεονέκτημα που είχαμε, αλλά στόχος μας είναι να ξανακερδίσουμε αυτό το πλεονέκτημα που αποκτήσαμε με πολύ κόπο και να πάμε την σειρά σε τρίτο παιχνίδι. Το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί έχουμε τα προβλήματα και τις απουσίες μας, ενώ αυτή την φορά θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε εμείς μία δύσκολη έδρα. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, πιστεύω ότι αυτή την φορά θα είμαστε πιο έτοιμοι και θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μας και να βγάλουμε αντίδραση, απέναντι σε μία ομάδα με ποιότητα. Χρειάζεται πάθος και ένταση από την αρχή του αγώνα και αυτό πιστεύω ότι θα βγάλουμε στο παρκέ».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα