ΑΕΚ: Πρώτη εμφάνιση του Χόλινς στη 12άδα κόντρα στον Προμηθέα

ΑΕΚ: Πρώτη εμφάνιση του Χόλινς στη 12άδα κόντρα στον Προμηθέα

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Όστιν Χόλινς

bet365

Ο Όστιν Χόλινς ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση του BCL με τον Προμηθέα.

Στη δωδεκάδα της ΑΕΚ Betsson για πρώτη φορά ο Όστιν Χόλινς. Το πιο πρόσφατο απόκτημα των «κιτρινόμαυρων» είναι στη διάθεση του Ζοάν Πλάθα για το κρίσιμο ματς απέναντι στον Προμηθέα, στην Πάτρα, για την πρεμιέρα των 16 του BCL.

Ο Χόλινς ακόμα δεν έχει δηλωθεί στη λίστα του ΕΣΑΚΕ για το πρωτάθλημα.

Εκτός από την αναμέτρηση είναι ο Δημήτρης Φλιώνης (πρόβλημα στη μέση) και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (αναρρώνει από επέμβαση στο χέρι) με τον Λιθουανό να φτάνει το πρωί στην Πάτρα για να δει από κοντά την αναμέτρηση. Και όχι μόνο, αφού πριν αρχίσει το ματς έκανε ατομικό πρόγραμμα και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.

Η δωδεκάδα για την ΑΕΚ: Τίλμαν, Χολ, Ραντλ, Καράμπελας, Χόλινς, Νετζήπογλου, Αγραβάνης, Χατζηδάκης, Νάιτ, Κουζέλογλου, Μόργκαν, ΜακΡέι.

Και οι 12 του Προμηθέα: Ρέινολντς, Κάουαν, Τζόουνς, Πλώτας, Κόνιαρης, Μπαζίνας, Πάπας, Χρυσικόπουλος, Κόφεϊ, Στέφενς, Καραγιαννίδης, Χέιλ.

@Photo credits: AEKBC.GR

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα