ΑΕΚ: Διάστρεμμα ο Χολ, θα υποβληθεί σε εξετάσεις

ΑΕΚ: Διάστρεμμα ο Χολ, θα υποβληθεί σε εξετάσεις

Ο Λάνγκστον Χολ.

bet365

Ο Λάνγκστον Χολ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα Προμηθέα - ΑΕΚ. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις μόλις επιστρέψει η αποστολή στην Αθήνα.

Ο Λάνγκστον Χολ στάθηκε άτυχος, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Προμηθέα στην Πάτρα (80-79). Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι και δεν αγωνίστηκε μετά τον τραυματισμό του.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ένωσης, ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Τετάρτη (24/1) στο «Metropolitan General», προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς, αλλά και το ενδεχόμενο διάστημα της απουσίας του.

Ο Χολ είναι δηλωμένος και στη λίστα του ΕΣΑΚΕ για το πρωτάθλημα, με την ΑΕΚ να μην έχει δηλώσει ακόμα τον Όστιν Χόλινς, ενώ έχει ήδη συμπληρώσει τον αριθμό των επτά ξένων. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνει αλλαγή, έχοντας δύο διαθέσιμες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου (οι δηλωμένοι παίκτες ισχύουν και για το Κύπελλο).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα