ΑΕΚ: Αναχωρεί για Ουγγαρία χωρίς Φλιώνη, ο Κουζμίνσκας θα είναι εκεί αλλά δεν παίζει

ΑΕΚ: Αναχωρεί για Ουγγαρία χωρίς Φλιώνη, ο Κουζμίνσκας θα είναι εκεί αλλά δεν παίζει

Σπύρος Μαρκεζίνης
Οι παίκτες της ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία για τον αγώνα κόντρα στη Χάποελ Χολόν χωρίς να έχει στη διάθεσή της Φλιώνη και Χολ ενώ την αποστολή θα ακολουθήσει και ο Κουζμίνσκας, χωρίς όμως να είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Η ΑΕΚ Betsson ρίχνει πλέον την προσοχή της στον επερχόμενο αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων των 16 στο Basketball Champions League, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Χάποελ Χολόν στην Ουγγαρία, την Τρίτη (30/1, 19:00).

Το ματς κόντρα στον ισραηλινό σύλλογο θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών με τυπικά γηπεδούχο τη Χολόν, με τον Ηλία Ζούρο να ετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στον πάγκο της «βασίλισσας».

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του για μία ακόμη φορά τους Δημήτρη Φλιώνη, Λάνγκστον Χολ και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, με τον Λιθουανό ωστόσο να ακολουθεί την αποστολή των κιτρινόμαυρων.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ

Για το Σζομπαθέλι, που «φιλοξενεί» τη Χάποελ Χολόν, ταξιδεύει η λαβωμένη «Βασίλισσα».

Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή μόλις μερικές ώρες μετά την επιστροφή από Καρδίτσα, αναχωρεί το απόγευμα από το «Ελ. Βενιζέλος» για την αρχαιότερη πόλη της Ουγγαρίας, μέσω Βιέννης.

Ο Ηλίας Ζούρος, στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του με την ΑΕΚ δεν θα έχει για ακόμη μία φορά στη διάθεσή του τους τραυματίες Δημήτρη Φλιώνη, Λάνγκστον Χολ και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, παρότι ο Λιθουανός θ’ ακολουθήσει την αποστολή.

Η (κεκλεισμένων των θυρών) αναμέτρηση για τη φάση των «16» του BCL, με την τυπικά γηπεδούχο ισραηλινή ομάδα, θα διεξαχθεί την Τρίτη (30/01), στις 19:00, στη Savaria Arena.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα