Περιστέρι: Τέλος ο Χαντς

Περιστέρι: Τέλος ο Χαντς

Νίκος Καρφής
Xαντς

bet365

O Tζέιλεν Χαντς αποτελεί παρελθόν από το Περιστέρι.

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη συνεργασία του Περιστερίου Bwin με τον Τζέιλεν Χαντς. Οι Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης ανακοίνωσαν το διαζύγιο με τον Αμερικανό γκαρντ που έχασε αρκετά ματς της ομάδας εξαιτίας ενός τραυματισμού. Είχε αγωνιστεί στις 6 Δεκέμβρη κόντρα στη Λε Μαν στο ΒCL, ενώ ξαναέπαιξε στις 24 Γενάρη κόντρα στη Χάποελ. Και από εκείνο το σημείο δεν ξαναπάτησε παρκέ.

Είχε 12 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ κατά μέσο όρο στη Stoiximan Basket League και είχε βοηθήσει σε ορισμένα ματς στο ξεκίνημα της σεζόν με το σκοράρισμα του. Ο Τζερμέιν Λοβ είχε πάρει τη θέση του Χαντς. Ο Λοβ προετοιμάζεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για τον προημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος (16/2).

Ο Χαντς οδεύει προς Ισπανία, αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παλένθια.

Αναλυτικά

Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή Τζέιλεν Χαντς και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN / Eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα