Ζούρος: «Να παραμείνουμε σε τροχιά πρόκρισης»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ζούρος

bet365

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Ζούρος, για το επερχόμενο ματς με τη Χάποελ Χολόν.

Η ΑΕΚ Betsson ετοιμάζεται πλέον για την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση στη φάση των 16 του Basketball Champions League με αντίπαλο τη Χάποελ Χολόν στα Άνω Λιόσια, την Τρίτη (5/3, 20:45).

Ο προπονητής της «Βασίλισσας», Ηλίας Ζούρος, υποστήριξε στις δηλώσεις για το επερχόμενο παιχνίδι ότι η νίκη αποτελεί μονόδρομος για τον ίδιο και τους παίκτες του ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στη κρισιμότητα της άμυνας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος

«Έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη αναμέτρηση και εξαιτίας της δυναμικής της Χάποελ, αλλά και επειδή δεν θα έχουμε τον κόσμο μας. Προφανώς, η νίκη είναι μονόδρομος, αν θέλουμε να παραμείνουμε σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του BCL.

Θεωρώ, ότι στον αγώνα με ΠΑΟΚ δείξαμε κάποια από τα στοιχεία, που θέλουμε να έχουμε ως ομάδα. Η αυριανή αναμέτρηση έχει κάποιες ιδιομορφίες, σχετικά με τη σύνθετη άμυνα της αντιπάλου μας, ωστόσο, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και συνεπείς στο αμυντικό κομμάτι, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

 

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα