BCL: Αγώνας δίχως αύριο για την ΑΕΚ με τη Χάποελ, κόντρα στην αήττητη Μούρθια ο Προμηθέας

Newsroom
Ο Κουζμίνσκας με τη φανέλα της ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ Betsson αντιμετωπίζει τη Χάποελ Χολόν στο κεκλεισμένων των θυρών ματς στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων (5/3, 20:45) και θέλει μόνο νίκη για να μείνει «ζωντανή» στη συνέχεια του BCL ενώ ο Προμηθέας υποδέχεται την αήττητη Μούρθια (5/3, 19:00).

Η δράση στο Basketball Champions League επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης (5/3) αφού η ΑΕΚ Betsson και ο Προμηθέας Πατρών έχουν εντός έδρας υποχρεώσεις για την τέταρτη αγωνιστική στο Group L της διοργάνωσης.

Η «Ένωση» υποδέχεται τη Χάποελ Χολόν στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων και ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της διοργανώτριας αρχής, για λόγους ασφαλείας.

Η ομάδα του Ηλία Ζούρου παραμένει χωρίς νίκη στη φάση των «16» και καλείται να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Χάποελ που έχει ρεκόρ 1-2. Σε περίπτωση ήττας, δεν θα υπάρχουν πια ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά του BCL.

Ο κόουτς της ΑΕΚ δεν υπολογίζει στους Δημήτρη Φλιώνη (ενοχλήσεις στη μέση) και Τζάστιν Τίλμαν (κάταγμα εκ κοπώσεως τετάρτου μεταταρσίου αριστερού άκρου ποδός).

Όσον αφορά τον Προμηθέα, οι Πατρινοί υποδέχονται τη Μούρθια που θέλει το «διπλό» στο «Δημήτρης Τόφαλος» για να εξασφαλίσει από σήμερα την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έχει ρεκόρ 2-1 και σε περίπτωση νίκης, κάνει δυναμικό μπάσιμο για να εξασφαλίσει το ένα από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στα προημιτελικά.

Group L

Κατάταξη

  1. Μούρθια 3-0
  2. Προμηθέας 2-1
  3. Χάποελ Χολόν 1-2
  4. ΑΕΚ 0-3

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Τρίτη 5/3

  • 19:00 Προμηθέας-Μούρθια
  • 20:45 ΑΕΚ-Χάποελ Χολόν
@Photo credits: eurokinissi
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα