BCL: Ο Σπανούλης κορυφαίος προπονητής της χρονιάς! (vid)

BCL: Ο Σπανούλης κορυφαίος προπονητής της χρονιάς! (vid)

Βασίλης Σπανούλης

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε σε κορυφαίος προπονητής της σεζόν στο BCL.

Το Περιστέρι bwin βρίσκεται στο Βελιγράδι καθώς έχει τις υποχρεώσεις του Final Four στο Basketball Champions League, εκεί όπου μπορεί η ελληνική ομάδα να ηττήθηκε με 97-93 από την Τενερίφη, ωστόσο παραμένει στο κυνήγι της 3ης θέσης.

Στο γήπεδο όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες, σήμερα Σάββατο (27/4) γίνονται οι βραβεύσεις της διοργάνωσης για τη σεζόν που σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της. Ανάμεσα σε αυτά τα βραβεία που δόθηκαν είναι και εκείνο του καλύτερου προπονητή της χρονιά, το οποίο πήγε στον Βασίλη Σπανούλη που έχει οδηγήσει τον σύλλογο των δυτικών προαστίων σε μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές πορείες στην ιστορία του.

«Δεν είναι εύκολο για την οικογένειά μου να μιλάω συνέχεια για το μπάσκετ»

Ο Έλληνας τεχνικός, στις δηλώσεις του για αυτή τη διάκριση είπε φανερά συγκινημένος: «Όταν ξεκινάω κάτι, πάντα πιστεύω ότι μπορώ να πάω όλο τον δρόμο. Η οικογένεια και το μπάσκετ είναι τα πάντα για μένα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που είναι εδώ, την σύζυγο και τα έξι παιδιά μου. Δεν είναι εύκολο να με έχει η οικογένειά μου στο σπίτι και να με ακούει να μιλάω συνέχεια για μπάσκετ και να το παρακολουθώ στην τηλεόραση. Δεν είναι εύκολο μετά από τέτοια καριέρα ως παίκτης να αφήσω ξανά το σπίτι μου και να είμαι στο παρκέ.

Θα ήθελα να ευχαριστώ ειδικά την γυναίκα μου για την στήριξη και την αγάπη που μου δίνει. Είμαι ευγνώμων για αυτό».

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα