ΒCL: Στους ομίλους ΑΕΚ-Περιστέρι-Προμηθέας-Κολοσσός, στα προκριματικά ο ΠΑΟΚ

Νίκος Καρφής
ΑΕΚ

bet365

Γνωστές έγιναν οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο BCL της σεζόν 2024-25.

Οι διοργανωτές έκαναν γνωστές τις ομάδες που θα συμμετέχουν τη σεζόν 2024-25. Απευθείας στους ομίλους του BCL θα παίξουν η ΑΕΚ, το Περιστέρι bwin, ο Προμηθέας και ο Κολοσσός, ενώ ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει από τα προκριματικά.

Η Ένωση είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του BCL, το 2018 στο ΟΑΚΑ, ενώ έχει παίξει άλλη μια φορά στον τελικό της διοργάνωσης. Από την άλλη, οι Περιστεριώτες βρέθηκαν φέτος στο Final Four της διοργάνωσης.

Οι ομάδες που μπήκαν απευθείας στους ομίλους: ΑΕΚ, Μανρέσα, Ντερτόνα, Φάλκο, Οστάνδη, FMP, Γαλατά, Χολόν, Ιγκοκέα, Σζέτσιν, Κολοσσός, Τενερίφη, Ναντέρ, Τσέμνιτζ, Ρέτζιο Εμίλια, Περιστέρι bwin, Καρσίγιακα, Προμηθέας, Ράστα Βέχτα, Ρίτας Βίλνιους, Σεντ Κουέντιν, Μούρθια, Μάλαγα, Ρίγα, Σλασκ Βρότσλαβ, Βούρτσμπουργκ, Ραμάτ Γκαν, Μανίσα.

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει στα προκριματικά, εκεί όπου θα βρεθούν άλλες 24 ομάδες. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει ένα από τα 4 διαθέσιμα εισιτήρια για να βρεθεί στους «32» τoυ BCL.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα