Κολοσσός: «Αρχικά δηλώσαμε ως έδρα το ''Δ. Τόφαλος'' για το BCL, ευχαριστούμε τη διοίκηση του Προμηθέα»

Κολοσσός: «Αρχικά δηλώσαμε ως έδρα το ''Δ. Τόφαλος'' για το BCL, ευχαριστούμε τη διοίκηση του Προμηθέα»

Newsroom
Κολοσσός

bet365

Ο Κολοσσός θα παίζει στο BCL τη νέα σεζόν και ευχαρίστησε τον Προμηθέα για την διευκόλυνση με το «Δ. Τόφαλος».

ΑΕΚ, Περιστέρι bwin, Προμηθέας και Κολοσσός θα είναι στους ομίλους του BCL, ενώ ο ΠΑΟΚ θα παίξει στα προκριματικά. Οι Ροδίτες με ανακοίνωση της έδειξαν την περηφάνια τους που θα παίξουν στη διοργάνωση, ενώ έκαναν γνωστό πως δήλωσαν αρχικά για έδρα το κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας. «Αναμένουμε την ολοκλήρωση των εργασιών του δικού μας γηπέδου κι ευελπιστούμε ότι θα είναι έτοιμο αρχές Σεπτεμβρίου», πρόσθεσαν μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά

«Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τη συμμετοχή της ομάδας μας στο Basketball Champions League 2024-2025 για πρώτη φορά στην ιστορία μας.

Η ευρωπαϊκή αυτή συμμετοχή αποτελεί ορόσημο για το σύλλογό μας και αποδεικνύει τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση όλων των μελών της ομάδας.

Ενημερώνουμε ότι, ως έδρα, αρχικά δηλώσαμε το κλειστό «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας και σ’ αυτό το σημείο νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Προμηθέα για τη διευκόλυνση, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη μας.

Παράλληλα αναμένουμε την ολοκλήρωση των εργασιών του δικού μας γηπέδου κι ευελπιστούμε ότι θα είναι έτοιμο αρχές Σεπτεμβρίου, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει τις ευρωπαϊκές μας αναμετρήσεις και να υποδεχθεί τους φιλάθλους μας σε ένα σύγχρονο και φιλόξενο περιβάλλον.

Σας ευχαριστούμε για την αμέριστη στήριξή σας και προσβλέπουμε στη συνέχιση αυτής της υπέροχης πορείας μαζί σας!"

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα