Λιμνιάτης: «Ο βαθμός δυσκολίας στο BCL είναι αρκετά υψηλός, ξεκινάμε από διαφορετική βάση»

Λιμνιάτης: «Ο βαθμός δυσκολίας στο BCL είναι αρκετά υψηλός, ξεκινάμε από διαφορετική βάση»

Ο Γιώργος Λιμνιάτης

bet365

Ο προπονητής του Περιστερίου, Γιώργος Λιμνιάτης, αναφέρθηκε στη δυσκολία του φετινού ομίλου στο BCL.

Το Περιστέρι ετοιμάζεται για μία νέα σεζόν η οποία θα το βρει για μία ακόμη χρονιά στους ομίλους του Basketball Champions League. Η κλήρωση τοποθέτησε την ομάδα των δυτικών προαστίων στο Group H όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ισπανική Μούρθια, την τούρκικη Μανίσα αλλά και τη σέρβικη FMP.

Ο νέος προπονητής του συλλόγου, Γιώργος Λιμνιάτης, στις πρώτες του δηλώσεις αφού έμαθε τους αντιπάλους του Περιστερίου, αναφέρθηκε στον βαθμό δυσκολίας της φετινής κλήρωσης αλλά και στο ποίος είναι ο βασικός στόχος.

«Το Περιστέρι ξεκινάει από εντελώς διαφορετική βάση»

«Ο βαθμός δυσκολίας είναι αρκετά υψηλός γιατί αντιμετωπίζουμε την Μούρθια που ήταν φιναλίστ του ισπανικού πρωταθλήματος (Liga Endesa), την Μανίσα που τερμάτισε στην 6η θέση του τουρκικού πρωταθλήματος και την FMP που είναι μια παραδοσιακή σερβική ομάδα».

Και συμπλήρωσε: «Το ζητούμενο στο νέο ξεκίνημα της ομάδας μας είναι να αποκτήσουμε μια ταυτότητα και μια δυναμική, γιατί το Περιστέρι ξεκινάει από εντελώς διαφορετική βάση σε σχέση με τα τελευταία χρόνια».

@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα