ΠΑΟΚ: Θέλει να διοργανώσει τον προκριματικό όμιλό του στο BCL

ΠΑΟΚ: Θέλει να διοργανώσει τον προκριματικό όμιλό του στο BCL

Το κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ.

bet365

Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει τη διοργάνωση για τον προκριματικό όμιλο του BCL, όπου συμμετέχει, στο... σπίτι του.

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει την πρόκριση από τον προκριματικό γύρο του BCL, αν θέλει να βρεθεί για μία ακόμη σεζόν στη φάση των ομίλων.

Και οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» φαίνεται να θέλουν να το κάνουν στο γήπεδο της Πυλαίας! Στον ΠΑΟΚ συγκεντρώνουν τα απαραίτητα έγγραφα και τσεκάρουν το οικονομικό κομμάτι, προκειμένου να προχωρήσουν σε αίτημα (προς το BCL) για τη διοργάνωση του προκριματικού ομίλου.

Σε αυτόν, ο ΠΑΟΚ περιμένει το νικητή του ζευγαριού Καλεντόνια Γκλαντιέιτορς - Οραντέα, ενώ αν προκριθεί στον τελικό θα συναντήσει μία εκ των Πετκιμσπόρ, Ντεν Μπος, Σολέ.

Τα προκριματικά θα διεξαχθούν από τις 15 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει τη διοργάνωση μόνο του δικού του ομίλου, ενώ την περσινή σεζόν το BCL είχε κάνει έναν κοινό προκριματικό γύρο στην Αττάλεια της Τουρκίας, δίχως να είναι γνωστές οι προσθέσεις τους για τη σεζόν που θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα