Κολοσσός: Ψάχνει γήπεδο στην Αθήνα για το BCL, πρωταρχικός στόχος να παίξει στη Ρόδο

Κολοσσός

bet365

Ο Κολοσσός Ρόδου ετοιμάζεται για την παρθενική του συμμετοχή στο BCL. Και μολονότι έχει δηλώσει ως εναλλακτική έδρα την Πάτρα, αναζητεί και γήπεδο στην Αθήνα, εν αναμονή των έργων που γίνονται στο κλειστό της Ρόδου.

Ο Κολοσσός Ρόδου θα διανύσει μία πρωτόγνωρη σεζόν. Υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα (και στο Κύπελλο, αν προκριθεί στο Final 8), αλλά και Ευρώπη, μέσω των ομίλων του BCL!

Οι Ροδίτες θα πρέπει να κάνουν βελτιωτικά έργα στο κλειστό γήπεδο του νησιού, προκειμένου να καταφέρουν να φιλοξενήσουν αναμετρήσεις για το BCL και γι' αυτό το λόγο δήλωσαν ως εναλλακτική έδρα το κλειστό του Προμηθέα.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Κολοσσού έχουν ξεκινήσει... σαφάρι για να βρουν τη δεύτερη έδρα στην Αθήνα, έχοντας ήδη επικοινωνήσει με ομάδες που έχουν κλειστά γήπεδα.

Η Πάτρα δηλώθηκε περισσότερο λόγω της πίεσης του χρόνου για μία εναλλακτική έδρα πριν την έναρξη της κλήρωσης για τους ομίλους του BCL.

Ωστόσο, ο μεγάλος στόχος του Κολοσσού είναι να μη χρειαστεί καθόλου τη δεύτερη έδρα, ελπίζοντας ότι τα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί, πριν από την έναρξη του BCL.

Οι Ροδίτες βρίσκονται εν αναμονή και του προγράμματος των ομίλων, όπου θα έχει αντιπάλους τις Τενερίφη, Καρσίγιακα και Σεντ Κεντέν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα