ΠΑΟΚ: Στην Αντάλια θα διεξαχθούν τα προκριματικά τουρνουά του BCL

ΠΑΟΚ: Στην Αντάλια θα διεξαχθούν τα προκριματικά τουρνουά του BCL

Newsroom
ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ είχε καταθέσει φάκελο διοργάνωσης του προκριματικού ομίλου του BCL στο οποίο συμμετέχει, τελικώς όμως η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να αναθέσει όλη τη διοργάνωση στην Αντάλια!

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε τη διεξαγωγή και των τεσσάρων προκριματικών τουρνουά σ’ ένα μέρος, όπως και τον Σεπτέμβρη του 2023.

Ο ΠΑΟΚ είχε καταθέσει φάκελο για να φιλοξενήσει το τουρνουά στο οποίο θα αγωνιστεί και ο ίδιος, τελικώς όμως αποφασίσει να δοθεί η διοργάνωση και των τεσσάρων τουρνουά στην Αντάλια και σε συνεργασία με την τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ. Αυτά θα διεξαχθούν στο διάστημα 17-22 Σεπτεμβρίου και ο ΠΑΟΚ στις 19 του ίδιου μήνα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Καλεντόνια (Μεγ. Βρετανία)-Οραντέα (Ρουμανία).

Το ζευγάρι του ΠΑΟΚ θα διασταυρωθεί στον τελικό του τουρνουά είτε με τη γαλλική Σολέ είτε με τον νικητή του ζευγαριού Πετκίμσπορ (Τουρκία)-Ντεν Μπος (Ολλανδία). Θυμίζουμε ότι από κάθε τουρνουά προκρίνεται μόνο η πρώτη ομάδα στην κανονική διάρκεια του BCL.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα