ΠΑΟΚ: «Κατασκοπεία» από τον Κανσελιέρι στην Αττάλεια

ΠΑΟΚ: «Κατασκοπεία» από τον Κανσελιέρι στην Αττάλεια

Newsroom
Κανσελιέρι

bet365

Ο Μάσιμο Κανσελιέρι βρέθηκε από την Τρίτη (17/9) στην Αττάλεια της Τουρκίας προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης όλα τα ματς για τα προκριματικά του BCL.

Μπορεί η αποστολή του ΠΑΟΚ να αναχωρεί την Τετάρτη (18/9) για την Αττάλεια ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της σεζόν ωστόσο ο προπονητής της ομάδας βρίσκεται ήδη στην Τουρκία προκειμένου να «κατασκοπεύσει» τις ομάδες και να παρακολουθήσει από κοντά τα προκριματικά για το Basketball Champions League.

Συγκεκριμένα θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση Oradea–Caledonia Gladiators στην «Gloria Sports Arena» της Αττάλεια απ' όπου θα προκύψει και ο αντίπαλος του «δικεφάλου» στον ημιτελικό της Πέμπτης (19/9). Το τζάμπολ του αγώνα θα δοθεί στις 19:00 ενώ θα ακολουθήσει η αναμέτρηση μεταξύ της Πετκίμ και της Ντεν Μπος απ' όπου, ενδεχομένως, να προκύψει πιθανός αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τελικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα